Najdi forum

italija

ojla.
julija nameravamo it z frendico po italiji z avtom.. zahodna obali. točen datum še ni znan, ker obe nimava nobenih obveznosti.
če ima kdo podobne plane se nama lahko pridruži.
lp.

Sliši se zanimivo. Lahko poveš kaj več o vajinih načrtih?

nimava še nič kaj dorečeno… itak je vse odvisno od zanimivosti kraja in počutja..šle pa naj bi v La spezio-si pogledat Cinque terre, pisa, sienna, lucca, po obali do ostie. kratek postanek v rimu..potem odvisno.. al še dlje al pa bi se vračale .. po drugi strani obale ..preko Ravenne, riminija..

Živio!

Samo en nasvet!
Odpravite se čim prej, da vas ne bo priganjal čas. Če se ne boste uspeli vrniti do konca julija, vas čaka nočna mora – ure in ure čakanja v koloni, ker se začnejo italjanske počitnice (vsi na enkrat).

Tina

Ah, po mojih izkušnjah v začetku avgusta ni tako hudo, saj so v severno smer pasovi (še) prazni.

Jah, to so pa ravno destinacije, ki sem jih predelal že lani (razen Rima in Sienne).
Tako, da lahko dam kak nasvet, sam bom šel pa raje nekam, kjer še nisem bil.

kam pa bi ti šow..ker nimava še nič točnega.. tako da se lahko vse še splanira..sigurna destinacija je edino rim..tisto ne spustimo..čeprav smo tam že ble.

hvala za nasvet.. sam po moje se bomo vračale še v juliju..

Cao!

ja, jz bi tudi sla … kateri del julija nameravati it? za koliko casa? koliko racunata, da bi vsa zadeva prisla? bi se spalo v hostlih, kampu, avtu? znata italijansko? koliko sta stari? iz kje sta?

upam, da ni prevec vprasanj!:)))
bye bye, eva

oj..
okrog 5.7. za koliko časa še ne veva..tisto se bo sproti planiralo…14 dni max …kalkulacije še nimava-spali bi v kampu..kar pride od 7-10 eurov na dan + šotor + avto (še kaka 2 eura več).
mam 26..no skoraj 27…italijansko znam tekoče.tako da za to ni problema.
no to bi blo to.
lp, ela

aja, tako zgodaj! sem mislila, da gresta konec julija. jah, takrat na zalost se ne morem!

uzijta čare toskane in lokalnih ljudi se zame!
lp, eva

Sem ti poslal mail na mcroselli@gmail.com

Iščete morda še kako sopotnico? Ali sem že malo prepozna?

M.

ojla…oprosti ker ti nisem prej odgovorila.. samo sem štartala že prve dni julija in sem vidla komaj zdaj tvoje sporočilo.. škoda..
lp

No, zaupaj nam, kakšna je bila vaša pot?
Jaz sem potem tudi šel. Sicer le za malo več kot en teden, obredel sem pa Umbrijo, kjer sem naletel ravno na jazz festival in me je vzdušje v mestu tako navdušilo, da bom poskusil iti drugo leto spet tja za podaljšan vikend. Obredel sem osrednji del Abruzzov z vzponom na najvišji vrh Apeninov Corno Grande (2912m) in glavnim mestom dežele L’Aquila ter tudi nekaj pokrajine Marche. Ti dve pokrajini sta prijetni zaradi tega, ker razen v nekaj točkah turizma skoraj ne poznajo hkrati pa zelo spominjata na slovensko Primorsko (Trnovski gozd, Nanos, Slavnik, itd) in Notranjsko (Snežnik, Javorniki, Bloška planota)-pride morda v galerijo. Tako po arhitekturi kot po pokrajini.
Na koncu sem pa za 3 dni pristal še na Elbi, da sem se malo spočil in okopal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close