ITALIJA -KEMP
Mi lahko kdo svetuje kje v italiji je kakšen dober kemp (senca, čisti sanitarji, dobra plaža, čisto morje, gostinska ponudba…), ki ni tako daleč od slovenske meje in ni predrag aja pa še to, da je tudi za manjše otroke!
Zanima me tudi kakšne so cene za kampiranje (dve osebi + otrok, šotor, avto, elektrika) in kakšne so cene za gostinske ponudbe?
Hvala vsem in lepo se imejte!
Glorija
GLORIJA,
LIGNANO JE ZELO BLIZU CCA 1,5 OD LJUBLJANE ALI DVE URCI.IMAŠ AQUALAND, PA ŽIVALSKI VRT, V KAMPU ŠE NISEM BILA SO PA BILI MOJI PRIJATELJI S SINOM KI JE STAR 7 LET IN SO SE SUPER IMELI. ZA CENE ŽAL NE VEM. POBRSKAJ MALO PO NETU http://WWW.LIGNANO.COM, MOGOČE KAJ NAJDEŠ.
Ker ravno prihajam iz kampiranja s tega dela Italije, ti priporočam kamp Sabiadoro v Lignanu. Do tam je ena urica vožnje od meje, poleg pa imaš cel kup zabaviščnih parkov (priporočam vodni Aquasplash). Je eden bolj urejenih kampov in cenejših v tem delu Italije. Cene so pač italijanske (beri: višje) Kamp bo cca 30 Eur na dan, kar je za njihove razmere poceni.
Še bližje imaš kampe v Gradežu, ki so precej podobni.
Čistega morja pa v tem delu Italije ne boš našla. Ta del spada že v beneško laguno. Je pa zelo primerno za otroke: pesek in nizka voda, sončniki in ležalniki, tako kot po vsej italijanski jadranski obali še 500 km naprej.
Za gostinsko ponudbo bo pa potrebno širooko odpreti denarnico.
Forum je zaprt za komentiranje.