Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Italija – Damanhur

Italija – Damanhur

Ali kdo ve kje je dolina Valchiusella in vegetarijanska komuna Damanhur? Kako se pride najenostavneje tja s sredstvi javnega prevoza? Ali je za bil kdo tam in kaksne vtise je odnesel.Rada bi sla letos tja pogledati ,pa ne vem zakaj imam pomisleke.
Hvala za vsa sporocila,bom jih res vesela

lp

Vaš link

Jest osebno se nisem bla v Damanhurju, čeprav sem imela namen letos iti. Govorila pa mi je znanka o svojem potovanju tja. Mene je čist navdušla. Sploh če te zanima še kaj malo bolj “drugačnega”. Prav vodene izlete pa tja organizira nekajkrat na leto agencija Quo Vadis. Tako da se lahko še tam pozanimaš. Ne vem točno s kakšnim ciljem bi šla ti rada tja, vendar če boš šla, bom vesela tvoje izkušnje.

Tudi jaz bi rada v Damanhur. Že lani sem se prijavila pri agenciji Quo Vadis, vendar je izlet odpadel, zaradi premalo prijav. Prosim vse zainteresirane, da mi javite, saj bi z večjim številom agencija morda letos izpeljala ta izlet. V katalogih Quo Vadis za leto 2010, katere so mi pravkar poslali, namreč izleta v Damanhur ni, je pa navedeno, da ga lahko organizirajo, če se zbere večje število ljudi!

Izvedela sem, kako v Damanhur. Zato sedaj zbiram zainteresirane, da se mi javijo. Potrebujem najmanj 8 ljudi, da lahko izvedemo izlet v dolino Aoste z ogledom gradov, Mont Blanc-a in Damanhurja. Izlet je 3-dnevni, cena pa je odvisna od števila ljudi! Okvirno približno 250,00 EUR/ na osebo! Lahko pa tudi manj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close