Italija – avgusta
Moj dragi me je zadnjič presenetil z novico, da ima drugi in tretji teden v avgustu dopust, čeprav sva upala, da bo le ta v juliju….. Imeli smo dober namen z avtom in šotorom po južni Italiji, zdaj pa ne vem…. Ali imate izkušnje, so v avgtustu velike gužve po Italijanski obali? Zanima me področje od Rima do Neaplja? Ali je kaj prostora po kampih? Malo me je strah, da bomo naredili toliko km, pa ne bomo imeli kje prespati, ker je avgust ravno njihov mesec za dopustovanja…. Poskusila bom rezervirati prostror, če se bo dalo, ponekod se v avgustu ne da.
Hvala za kakršnekoli izkušnje in nasvete.
lp,
N.
Če rezerviraš ni panike. Je pa sigurno to čas največje gužve. Ni pa več tako kot včasih. Ogromno jih hodi na dopuste julija tako kot mi in tudi koktivnih dopustov ni več toliko kot leta nazaj.
Ravno idilično prazno pa res ne bo.
Apartmaje smo mi še vedno dobili tudi zadnji trenutek. Kako je s kampi pa ne vem.
Verjetno najboljše da kar direkt vprašaš.
Italija avgusta – močno odsvetujem, še vedno imajo kolektivne dopuste takrat in je groza. Mi smo bili prejšnji teden v italiji in prvega maja ko imajo tudi oni praznik se po cestah ni dalo premikat, povsod kolone, plaže so bile nabasano polne – pa nismo bili edini ki smo to opazili, pa še po radiju smo skoz samo o zastojih govorili – jz nebi šla. Raje počakajte na drugo leto, letos pa kam drugam:)
Forum je zaprt za komentiranje.