Najdi forum

Istralandia

A je bil kdo pred kratkim v Istralandii? Smo tam okrog na dopustu, pa bi šli mogoče mal pogledat.
Zanima me a so zelo natančni glede višine? Če je otrok velik 144 je kaka varianta da pride skozi z otroško karto? Družinske so tudi na ceniku samo za otroke do140. A se splača it za cel dan ali je dovolj samo popoldan? A je ful gužve?
Hvala za vsak nasvet. Lp

Jaz ti svetujem raje AQUAPARK POREČ,. Istralandija ima zelo visoke tobogane, sploh ne uživaš, zapreš oči in upaš da boš prišel dol. Saj vsi pridejo, a ne 🙂 Na vrhu rakete se stolp maje po pol metra, mene je bilo prav strah, raketa ima prosti pad in dejansko sem šla samo enkrat in nobenkrat več.To meni ni uživancija. Moje mnenje je da je Istralandija za ljudi ki hočejo adrenalinske spuste in ki v tem uživajo. AQUAPARK pa je bolj uživancija, vse je bolj na izi, nižji tobogani so, a zabavni. Imajo npr. tobogan, ki deluje kot sifon v školjki in te notri posrka, dobesedno kot WC, v katerega spustiš vodo. Jaz sem crknila od smeha, res. Potem imajo odlično novo drčo, pa tobogan v obliki velike školjke, noro zabavno…Pri Aquaparku mi je všeč, da vedno vidiš pred seboj, kar pri Istralandiji ni, ker tam je prosti pad. Tudi cene hrane so sprejemljive v Aquaparku, v Istralandiji pa dosti dražje. Prednost Aquaparka je še to, da ne plačuješ z gotovino, ampak ti naložijo na vstopnico (v obliki ure) in plačaš ob izhodu.
Istralandija ogromno vlaga v reklamo in ljudje sploh ne poznajo Aquapark Poreč. Mi smo bili 2x v Istralandiji, letos pa prvič v Aquaparku in sem presenečena, kako sem bolj uživala v Aquaparku, ker prvotno sem mislila, da sploh ni tok zabaven. Osebno mi ne gremo več v Istralandijo, ampak raje v Aquapark.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close