Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti istospolna partnerici in otrok

istospolna partnerici in otrok

Moj otrok ima 12 let in kot opažam se ne strinja z mojo vezo,prav tako pa tudi moja starša in tako išče
zavetje pri starih starših.Pravzaprav se je obrnil proti meni.In ker mi moja starša grozita oz tudi moji
partnerici z socialno,da bosta fizično obračunala tako z menoj kot z njo,živim sedaj iz dneva v dan v strahu kdaj bosta prišla do mene in kaj nama sledi.Živim pa v hiši,katero mi je oče pred
šestimi leti napisal name,le v pogodbi piše da jo brez njegovega strinjanja ne morem prodati.

Zanima me kako se naj zaščitimo,če se z partnerico registrirava kot par je tu kaj več pravic zame oz.
imava več možnosti,da zaživimo kot družina.
Pa še eno vprašanje….oče od sina….lahko on kaj spodbija tej vezi ai ne?

Hvala za pomoč

Miša

Spoštovani,

Glede na to, da vaš otrok ne želi živeti pri vas, ima njegov oče veliko možnosti za predodelitev skrbništva.
Menimo, da bi kot registrirani istospolni partnerici imeli več pravic.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close