Istambul
Avion pride v Istambul okoli 2h ponoci, metro pa zacne vozit enkrat po 5.uri (ne me drzat tocno za besedo), tako da je potrebno pocakat,razen ce ne vzamete taxi. Z metrojem in tramvajem je od letalisca do Sultanahmeta cca 45 min, s taksijem 20-30′. Odvisno pa je kje imate hotel.
Lepo se imejte.
Lp, Frenk
Vse podrobne informacije glede prevozov dobis preko googla na metro Istambul, nato pa kliknes na istanbul(Turkey) Metro, Tram…. Pise ti da je potrebno prestopit iz metroja na tramvaj na 6 postaji Zeytinburnu in nato nadaljujes direktno do Sultanahmeta.Skratka pozabavaj se malo po netu, pa bos dobila vse kar si zelis. Kot sem opazil je urnik metroja od 06.00-24.00 ure.Ali bosta pocakala ali vzela taksi, pa se bosta ze odlocla.
Za namig, midva sva spala v Istanbul hostlu in sva bla zadovoljna; preprosto vendar prijetno. Je precej popotnikov s katerimi si izmenjas razne uporabne info. Poleg tega je skoraj zraven vsega dogajanja.
Kaj bosta obiskala samo Istambul ali imata namen potovati se po ostali Turciji?
Ce te se kaj zanima, pa kar vprasaj.
Soncen pozdrav,
Frenky
Sem bila v Istanbulu že 4x, priporočam taxi v nočnem času, jasno mu povej naj pelje po kratki poti, če se prav spominjam tega hotela bi bila vožnja približno 15 eur. čez dan so podzemne kar fajn ponoči me pa nebi spravil na njih. Pazi se žeparjev in pa vsako stvar moraš nižat za najmanj 50% ali več pa še te bodo n…… Je pa zelo zanimivo in jast po novem letu prav sigurno naredim še eno ekskurzijo
Forum je zaprt za komentiranje.