iskrice v očeh ob misli na wannabe love
Avtorica, zanima me, če si ti nedavno odprla temo z naslovom “Ko se pogovarja z eno luštno…” prav tako na tem forumu? Tudi tam je avtorica “ena tam” in tudi v tistem primeru se pojavljajo pri moškem “iskrice v očeh”. Če si pri obeh temah avtorica ti, ti je verjetno ali dolgčas, ali pa nimaš razčiščenih težkih problemov s svojim fantom. Sta dve možnosti – ali ima on zelo pogosto iskrice v očeh, ali pa si ti preveč ljubosumna. Če pa ti nisi avtorica obeh tem, se pa opravičujem.
Avtorica, zanima me, če si ti nedavno odprla temo z naslovom “Ko se pogovarja z eno luštno…” prav tako na tem forumu? Tudi tam je avtorica “ena tam” in tudi v tistem primeru se pojavljajo pri moškem “iskrice v očeh”. Če si pri obeh temah avtorica ti, ti je verjetno ali dolgčas, ali pa nimaš razčiščenih težkih problemov s svojim fantom. Sta dve možnosti – ali ima on zelo pogosto iskrice v očeh, ali pa si ti preveč ljubosumna. Če pa ti nisi avtorica obeh tem, se pa opravičujem.[/quote]
Zanimivo, dokler nisem prišla do tega posta, sploh nisem pogruntala, da je tema identična moji, ampak sem vseskozi razmišljala: ‘uf, takega tipčka, bi se pa jaz gladko znebila.’
Jaz sem prišla do sedaj do zaključka, da mu ne zaupam zaradi problemov, ki sva jih imela predno se je pogovarja s taluštno. Iz njegove strani je bilo ogromno izrečenega na moj račun in že tako težko verjamem, da me, glede nato kar je rekel o meni ima rad. In, ko vidim, da mu je na drugi všeč kar vidi, se mi dvomi še povečajo. Ne vem koliko tebe dvomi nažirajo, ampak a je pripravljen s tabo na kako terapijo za pare?
Lahko da samo ti vidiš te iskrice v njegovih očeh. Prijateljeva bivša mu je skoz težila, da ima iskrice v očeh do različnih punc, četudi jih tudi podrazno ni bilo. On je pač vesel fant, rad se heca, pogovarja in to je njegovi bivši že bil alarm za ljubosumni izpad (ni jih bilo malo).
Dejstvo pa je tudi, tako kot pravi On malo šegavo, da so nam različni ljudje različno všeč. Menda ne pričakuješ, da ne bo nikoli nobene pogledal, jasno, da mu je katera simpatična, všeč, zanimiva. Do tu vse lepo in prav, od kod pa tebi ideja, da on fantazira o seksu z njimi? Ti je sam povedal?
Možno je, da si ti vse narobe interpretiraš, morda gre samo za običajno veselje ob srečanju osebe, ki je že dolgo časa nisi videl.
Forum je zaprt za komentiranje.