iskreno prijateljstvo
Pozdravljeni!
V realnem življenju nimam veliko priložnosti spoznavati nove ljudi, razen v službi. Zato me zanima, če bi bil kdo zainteresiran za iskreno prijateljstvo z osamljeno debeluško. Lahko klepet, dopisovanje, sprehod, pijača. Ne iščem sexa!
Ne želim kritiziranja, moraliziranja, pametovanja, zgražanja. Želim, da se javijo le tisti, ki jih to res zanima.
Lepo soboto želim vsem.
Koliko pa je takih, ki si ne želijo iskrenega prijateljstva z nekom? 😉
Tu smo vsi bolj ali manj iskreni in mislim, da ne bo imel nihče nič proti, če se nam pridružiš. Koliko je kdo s kom prijatelj je sicer druga zgodba pa vendar…
Najde se tudi kdo tak, ki je na čase “brutalno iskren”, a če te to ne moti…. dobrodošla. 🙂
Mogoče pa bi “On_” rad šel zraven. :)[/quote]Tudi ti se nekaj oglašaš, malo si mi sumljiv. 🙂
Če imaš gliste bi lahko šel zraven lovit Lj. ribe, Seba je svoje že vse porabil, jaz jih pa nimam… :)))))
Mogoče pa bi “On_” rad šel zraven. :)[/quote]Tudi ti se nekaj oglašaš, malo si mi sumljiv. 🙂
Če imaš gliste bi lahko šel zraven lovit Lj. ribe, Seba je svoje že vse porabil, jaz jih pa nimam… :)))))[/quote]
A gliste ‘maste? Bi si mislili, da je to kaj več kot glista! On, ti pa celo brez? Hudo…. 😀
Malo smeha, nam ne bo škodovalo! 😉
Tudi ti se nekaj oglašaš, malo si mi sumljiv. 🙂
Če imaš gliste bi lahko šel zraven lovit Lj. ribe, Seba je svoje že vse porabil, jaz jih pa nimam… :)))))[/quote]
Samo sprašujem se, če sem še sploh kaj zanimiv za “Ljubljanske ribe”. :)[/quote]
Danes imaš idealno priliko, da preveriš to v duetu 🙂 pa ne pozabi na žele 🙂
Tudi ti se nekaj oglašaš, malo si mi sumljiv. 🙂
A gliste ‘maste? Bi si mislili, da je to kaj več kot glista! On, ti pa celo brez? Hudo…. 😀
Malo smeha, nam ne bo škodovalo! ;-)[/quote]
No ja za ribe lovit rabiš gliste, obstajajo pa tudi druge vabe nap mesni črvi….. 😀
Seba bo danes glavni v Lj. … ima največjo glavo 😉 😀
Bom raje počakal, da me katera samo pobere. Če že imam na tem področju srečo. :)[/quote]Robi če si iskren je zelo verjetno, da dobiš novo prijateljico….. če ne bo Seba spet preveč štorast in nam jo preplaši… :))
Bom raje počakal, da me katera samo pobere. Če že imam na tem področju srečo. :)[/quote]
Razumem, da ne želiš sebi vzbujati slabih občutkov, res ne bi bilo korektno, ko bosta tebe kakšna ali dve pobrali njega pa nobena :)))[/quote]
Seba je še mlad in ima še čas, da se še kaj nauči od nas bolj izkušenih. 🙂
Razumem, da ne želiš sebi vzbujati slabih občutkov, res ne bi bilo korektno, ko bosta tebe kakšna ali dve pobrali njega pa nobena :)))[/quote]
Seba je še mlad in ima še čas, da se še kaj nauči od nas bolj izkušenih. :)[/quote]
Hja no mlad kakor vzameš nasproti 80 letniku sem res mlad haha :))))
Poznaš zgodbico človeka, ki je na ulici prosil denar in imel napis na kartonu: “Slep sem. Pomagajte mi.” Neki ljubitelj življenja se je ustavil ob njem in na drugo stran napisal: “Danes je čudovit sončni dan in jaz ga ne morem videti.” Poprej prazna škatlica se je napolnila s tem, kar je rabil.
“ena osamljena debeluška” zveni strašno neprivlačno. Bi se lahko spremenilo v “očarljive oči bi rade uzrle iskren moški pogled”?
Forum je zaprt za komentiranje.