iskreno o varanju
Po osmih letih sem ga prevarala. Na začetku mislila, da gre “samo” za obojestransko erotično privlačnost, sedaj vidim, da če bi bilo med nama s partnerjem vse v redu, ne bi prišlo do tega. Torej gre morda tudi za naveličanost in verjetno še vse kaj drugega….morda za spolno neprivlačnost med možem in mano……zdaj je prepozno razmišljati o tem. Pač ne morem več reči, da nisem varala.
LP Špelca
Jaz še nisem varala, sem bila pa večkrat prevarana…..s strani bivšega partnerja.
Osebno mislim, da če se dve osebi dobro razumeta, se to ne bi smelo zgoditi, razumem pa, da se zgodi, vendar se pa ne sme ponavljati!
Varajo osebe, ki imajo probleme sami s seboj, ki se ne znajo pogovarjati in ki radi lažejo…….in to je grdo!
Zanima pa me, zakaj si moški potem za varanje izbere ženske, ki so slabše od njihovih, jih potem malo izkoristijo, jo zamenjajo z drugo,……če pa bi si njihova bivša našla drugega partnerja bi bil pa verjetno cel halo.
Moj primer je bil tak, da sva bila 6 let skupaj, najin sinko bo zdaj star 3 leta. Večkrat sem ga ujela na laži, dobila sem celo nekaj klicev od njegovih žensk, vendar sem mu zaupala in sem mu oprostila. Potem se je pa začelo, lansko poletje sva se razšla, ker sem ga ujela z drugo na morju, on pa mi je še vedno lagal, da te osebe ne pozna, čeprav sta bila skupaj v prijateljevem stanovanju…..potem sva se s sinom odselila in čez nekaj časa je spet rinil k meni, a ga nisem sprejela.
No potem pa zvem, da je pripeljal to punco v naše stanovanje, ki sem ga skoraj v celoti opremila sama, to me je sprva motilo, potem pa sem od njegovih prijateljev izvedela, da ima še eno punco, ki ima 2 otroka in njega to ne moti, pa čeprav ima svojega rad in ga vidi 1x na 14 dni…….
Sprva sem se sekirala, zdaj pa mi je čisto vseeno kaj počne, ker sem ugotovila, da ti ljudje, ki varajo, iščejo samega sebe, se malo igra, če imajo srečo se vse dobro izide, če pa ne…………………
SAMO VEDNO OBSTAJAJO ŽENSKE IN TIPI, KI SO ZA AVANTURE IN KI LJUBIJO SAME SEBE, SE NE OZIRAJO NA ČUSTVA DRUGIH, LAŽEJO IN TO NI LEPO……….
Darga moja!
Povsem imaš prav! Pokazala si veliko poguma, da si ga odj….a! Škoda, da tega nisi storila že veliko prej! Verjetno si doživela veliko bolečin, ko se je vse to dogajalo!
Jaz ti bom takole rekel once a cheater always a cheater!
Pri meni ja tako, da vem kaj hočem in tole zve tudi punca preden se z mano v kaj spusti! Sem samski ker sam tako hočem, dokler ne bom vedel, da sem zdirjal! ZAto sam ne bi varal!
Da ne bom hinavec spadel, ker sem pa sexal (ne se ljubil) z kar nekaj puncami oz ženskami, ki so bile v takozvani resni zvezi! Ali so mi zamolčale in sem kasneje zvedel ali pa sem vedel pa se nisem zmenil!
ZA to sva bila potrebna dva kajne? In vse so vedele, v kaj se spuščajo!
Od mojega prijateljskega kroga je en v podobnem stanu kot jaz, tisti ki pa imajo punce pa kouk jaz vem in mislim, da se kar pogovarjamo o teh stvareh tudi kako bi bilo v hipotetični situaciji, noben ni preveč ogrel za kake avanturice!
Tak, da mislim da še obstaja možnost, da boš dobila oz že imaš tipa, ki ti je ali ti bo zvest!
lp fresh
Forum je zaprt za komentiranje.