Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iskreno o varanju

iskreno o varanju

Zanima me koliko od vas je že prevaralo partnerja in kakšni so bili vzroki – je bila to priložnost, alkohol, naveličanost partnerja, erotična privlačnost med dvema,…?

Pa kaj še ti naj zdaj napišem kdaj grem na veliko in kdaj na malo potrebo.

Saj po tvojih ostalih postih sodeč nisi sposoben napisat kej pametnejšega:S Če ti ne paše pač ne odgovarjaj,ne?

hm,,isti nick?? ok,,,,

očitno imata isto ime, ne vem, kaj ti ni jasn zdej!!

o pa ja, da potem pljuvate vse po vrsti! jaz bom kar tiho.

Ni bilo mišljeno za pljuvanje ali kot provokacija, zgolj informativno:), ker itak vas nihče ne pozna, nick se lahko za odgovor tu spremeni, tako da sem pričakovala kašne konkretne odgovore;)

lina oprosti za prevzem nicka, nisem vedela, da že obstaja, bom za drugo temo izbrala novega:)

Ja ja lina zgleda da bi rada tukaj sproščala svoje spolne fantazije.Če pa ti tvoje možganske vijuge tako slabo delajo inmisliš da tukaj nikogar nihče ne pozna ,se pa motiš.

Če je bilo to namenjeno meni, ti svetujem, da si prebereš še enkrat moje vprašanje,ker imaš zelo očitne probleme z razumevanjem teksta.
1)Nikjer nisem napisala, da je odgovarjanje obvezno, zato nimam pojma zakaj se usajaš, če ti kaj ne paše
2)Če bi me zanimale tvoji velika in mala potreba bi to direkt vprašala
3)Nikjer nisem napisala, da naj napišejo kaj delajo med varanjem, da bi lahko tako “sproščala svoje spolne fantazije”. Sploh pa mi ni jasno kako jih lahko sproščam s postavljenim vprašanjem ne pa z opisovanjem mojih fantazij:)

Aja, pa mimogrede: mojemu spolnemu življenju nič ne manjka, tako da mi ni treba sproščat mojih fatazij po spletu, ampak jih za razliko od nekaterih tu kar v realnem življenju:)) Je šlo zgolj za babji firbec:)

ti kurec12cm – same pizdarije počneš tukaj,kakšen karakter imaš,ko si tak napadalen, me prav zanima..

veš LINA si na napačnem forumu, tukaj so same fine ženske,ki to ne delajo…..

ja jaz sem bivsega fanta skoraj prevarala.No dobivala sem se z drugim,in bila ful zaljubljena v drugaga,ma nisem mela jajc pustit prvega,ker sva zivela ze skupaj.Zdaj mi je zal,da ga nisem prevarala, bi vsaj vedela kaksen je ljubimec.In danes vem,da ce ti grejo drugi po glavi,nimas kaj isklat s partnerjem.Danes sem deset let starejsa od takrat,in ne bi vec varala,ampak bi ze prej uredila stvari,tako da bi bila svobodna in bi pocela kar bi hotela,in nikogar ne varas na ta nacin.
LP

Jaz sem prevarala prvega fanta, s katerim sem bila dolgih 5 let. Zadnji 2 leti sva bila skupaj, ker nisva imela dovolj poguma, da bi se razsla, kljub temu, da je najina storija mogocno skripala.
Po cca 1 letu, ko nisva seksala, sem spoznala enega tipa, ki mi je totalno zmesal glavo. Priloznost je bila in sem jo zagrabila. Ni mi zal, ker to je bila tista kaplja cez rob in kmalu za tem sva se s fantom razsla..

ti kurec24cm, pejt si stiskat mozole pa mal si ga na roke vrž, da boš hormone pomiril. Tam boš ahko sporščal svoje spolne fantazije.

Na eno zanimivo stran: http://www.worldsex.com

Uživaj!

Čuj ti Pepček na roke si ga ne rabim metat ker mi to naredijo druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close