Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskanje punce preko spleta – z jajci

Iskanje punce preko spleta – z jajci

Japka, kako doooooooooooooooooooooooooooolgo časa je že od takrat, ko si mehko kuhane jedla? :))))[/quote]

Ne sodim med tiste, ki želijo koga prepričevati. Ti kar uporabi domišljijo… dejstva tako ali tako nič ne spremeni. :)))[/quote]

Japka, JA. :)))))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A da ne ? 🙂 Kako pa fant postane moški ? :)[/quote]

Nisem bila nikoli zraven. Me boš podučil? ;))))))))[/quote]
Ne morem. Sva prepozna, ker sem že moški. 🙂

A da ne ? 🙂 Kako pa fant postane moški ? :)[/quote]

Kako nisi bila zraven, s čim pa pa si cirala torte, če ne s šlag-peno?

Kako nisi bila zraven, s čim pa pa si cirala torte, če ne s šlag-peno?[/quote]

Se mi je zdelo, da bo nekdo potreboval razlago. Robi … prosim… poduči fantiča, kaj ga čaka. :))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Se mi je zdelo, da bo nekdo potreboval razlago. Robi … prosim… poduči fantiča, kaj ga čaka. :))))))))[/quote]
Japkica…Si lahko sposodim tvoje besede ?

Naj Matjaž uporabi domišljijo. 🙂

Se mi je zdelo, da bo nekdo potreboval razlago. Robi … prosim… poduči fantiča, kaj ga čaka. :))))))))[/quote]

Japka, ti imaš potencial učiteljice, z Robijem ne dvomiva, da ga nisi izkoristila vsaj do neke mere. 😀 Odtod tudi toliko znanj o jajčkah, da točno veš, kako dolgo morajo vreti, če hočeš mehko ali trdo kuhane. :)))

V čem se dejansko razlikuje njegov oglas od oglasa katerekoli druge osebe na zmenkarskih portalih? saj tam tudi jasno zapišejo, da iščejo partnerja.

Vsebina, način sta ista, samo nosilec drugi. O slednjem bo pa več Mažko povedal hehe

Sem si pogledala video, vsekakor si zasluži lepo oceno za izvirnost, toda pri meni to ne bi šlo, ker je povedal, da nima jajc, mene izključno pritegnejo ljudje z jajci 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Mehko kuhana so baje katastrofa, trdo kuhana pa uspeh. Pravi moški pa mora imeti še kaj več kot zgolj kokošje proizvode, predvsem dobro srce in čustveno inteligenco.

Japka, ti imaš potencial učiteljice, z Robijem ne dvomiva, da ga nisi izkoristila vsaj do neke mere. 😀 Odtod tudi toliko znanj o jajčkah, da točno veš, kako dolgo morajo vreti, če hočeš mehko ali trdo kuhane. :)))[/quote]

Eh… jst to vse po občutku. :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V čem se dejansko razlikuje njegov oglas od oglasa katerekoli druge osebe na zmenkarskih portalih? saj tam tudi jasno zapišejo, da iščejo partnerja.

Vsebina, način sta ista, samo nosilec drugi. O slednjem bo pa več Mažko povedal hehe[/quote]

Sploh ne komentiram način ‘prezentacije’ …. le sprašujem, katera bi šla v vrsto. Kjerkoli… za takšnega Matjažka. 🙂

Mehko kuhana so baje katastrofa, trdo kuhana pa uspeh. Pravi moški pa mora imeti še kaj več kot zgolj kokošje proizvode, predvsem dobro srce in čustveno inteligenco.[/quote]

Hja, odvisno kaj češ z njimi. Za nekatere zadeve pregreti sploh niso dobri. :)))

Drugače se pa strinjam s tabo, kaj mora imeti pravi moški, edino kar bi dodala je še ‘nekaj zdrave pameti’. 🙂

Vsebina, način sta ista, samo nosilec drugi. O slednjem bo pa več Mažko povedal hehe[/quote]

Sploh ne komentiram način ‘prezentacije’ …. le sprašujem, katera bi šla v vrsto. Kjerkoli… za takšnega Matjažka. :)[/quote]

Japka, moj krog forumskih oboževalk, tlesknem s prsti in gredo v prepad zaradi mene. Imaš padalo, da ne boš jajčk raztreščila pri padcu? :)))

Mokre sanje? ;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close