Iskanje punce preko spleta – z jajci
Nisem bila nikoli zraven. Me boš podučil? ;))))))))[/quote]
Kako nisi bila zraven, s čim pa pa si cirala torte, če ne s šlag-peno?[/quote]
Se mi je zdelo, da bo nekdo potreboval razlago. Robi … prosim… poduči fantiča, kaj ga čaka. :))))))))
Kako nisi bila zraven, s čim pa pa si cirala torte, če ne s šlag-peno?[/quote]
Se mi je zdelo, da bo nekdo potreboval razlago. Robi … prosim… poduči fantiča, kaj ga čaka. :))))))))[/quote]
Japka, ti imaš potencial učiteljice, z Robijem ne dvomiva, da ga nisi izkoristila vsaj do neke mere. 😀 Odtod tudi toliko znanj o jajčkah, da točno veš, kako dolgo morajo vreti, če hočeš mehko ali trdo kuhane. :)))
Se mi je zdelo, da bo nekdo potreboval razlago. Robi … prosim… poduči fantiča, kaj ga čaka. :))))))))[/quote]
Japka, ti imaš potencial učiteljice, z Robijem ne dvomiva, da ga nisi izkoristila vsaj do neke mere. 😀 Odtod tudi toliko znanj o jajčkah, da točno veš, kako dolgo morajo vreti, če hočeš mehko ali trdo kuhane. :)))[/quote]
Eh… jst to vse po občutku. :))))))
V čem se dejansko razlikuje njegov oglas od oglasa katerekoli druge osebe na zmenkarskih portalih? saj tam tudi jasno zapišejo, da iščejo partnerja.
Vsebina, način sta ista, samo nosilec drugi. O slednjem bo pa več Mažko povedal hehe[/quote]
Sploh ne komentiram način ‘prezentacije’ …. le sprašujem, katera bi šla v vrsto. Kjerkoli… za takšnega Matjažka. 🙂
Mehko kuhana so baje katastrofa, trdo kuhana pa uspeh. Pravi moški pa mora imeti še kaj več kot zgolj kokošje proizvode, predvsem dobro srce in čustveno inteligenco.[/quote]
Hja, odvisno kaj češ z njimi. Za nekatere zadeve pregreti sploh niso dobri. :)))
Drugače se pa strinjam s tabo, kaj mora imeti pravi moški, edino kar bi dodala je še ‘nekaj zdrave pameti’. 🙂
V čem se dejansko razlikuje njegov oglas od oglasa katerekoli druge osebe na zmenkarskih portalih? saj tam tudi jasno zapišejo, da iščejo partnerja.
Vsebina, način sta ista, samo nosilec drugi. O slednjem bo pa več Mažko povedal hehe[/quote]
Sploh ne komentiram način ‘prezentacije’ …. le sprašujem, katera bi šla v vrsto. Kjerkoli… za takšnega Matjažka. :)[/quote]
Japka, moj krog forumskih oboževalk, tlesknem s prsti in gredo v prepad zaradi mene. Imaš padalo, da ne boš jajčk raztreščila pri padcu? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.