Iskanje punce preko spleta – z jajci
Pred nekaj dnevi brskam po spletu in odkrijem video, v katerem fant išče punco prek interneta. Danes to sicer ni nič posebnega, ko je že na vsakem vogalu spletna stran za zmenkarije, ampak tale se je odločil iti korak dlje. Na Youtubu je objavil video, v katerem se predstavi in vabi dekleta na obisk njegove spletne strani, kjer naj mu pustijo sporočilo.
Če ne drugega, tip ima jajca. Me pa močno zanima ženski pogled na to zadevo, da vidim, če se izplača. Mislite, da mu bo uspelo? Bi mu katera pisala?
Čeprav je sam povedal, da jih nima. 😉
Enim bo všeč, drugim ne bo, tako kot vedno.
Meni je to, kar je naredil, celo simpatično. Seveda mu tudi ti na nek način pomagaš, ker si odprla to temo. :)) Všeč mi je, da se ne hvali preveč, pač povedal je osnovne podatke o sebi. Deluje mi kot en fajn poba. Mogoče je v reali malo lesen, torej ne zna se sprostiti v bližini ženske, zato je izbral tak način. Tista ženska, ki ji bo zanimiv, se bo pač javila in s tem je že drugi korak narejen. Tako bo manj možnosti za zavrnitev. Upam samo, da se za to potezo ni odločil zgolj na pregovarjanje prijateljev v smislu, da naj si že enkrat poišče punco. On sam mora biti prepričan v to, da si želi imeti resno punco in da je način, ki ga je izbral, pravi.
Prvo. naslov je zavajajoč. Misla sem da tip išče punco z jajci (kokošjimi namreč 🙂
Delaš stvari samo če se splačajo? Kaj pomeni, da se nekaj splača? da se javi 10 žensk ali da se javi samo ena?
Okusi so različni, katera bi se javila, druga spet ne. Odvisno od tebe, koliko si zadovoljen z “ulovljenim”. In kaj znaš “iztržiti” iz tega (ali samo negativne komentarje ali še kaj drugega).
Oglas je čisto kjut, je pa res, da je takšen, dokler je izviren… ko bo enih 100 000 takih plagiatov raznih obupancev.., bo vse skupaj prav patetično
aja, dvomim, da ga je dal za to, da bi ga posnemali drugi tipi, prej zato, da bi mu pisala ta prava punca…ali ne pač
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] ???????????
Če bi me rad zapecal, obstajajo zato drugačni pristopi.[/quote]
Seveda obstajajo, ampak kateri je zdaj pravi?! 🙂
Pač, fant je zanimiv, ker ima rad čevapčiče, boste čakale v vrsti. Bodi malo potrpežljiva. ;))[/quote]
Ti kar v vrsto Matjaži. Se mi je zdelo ja, da so ti všeč Kekci. 🙂
Ti kar v vrsto Matjaži. Se mi je zdelo ja, da so ti všeč Kekci. :)[/quote]
Roko na srce, za takšnim mladim Kekcem bi si prste lizala. :)))[/quote]
No, malce okusa pa vendar imam. :)))))
ps; nejga bi najprej k logopedinji poslala. 🙂
Japka, kako doooooooooooooooooooooooooooolgo časa je že od takrat, ko si mehko kuhane jedla? :))))[/quote]
Ne sodim med tiste, ki želijo koga prepričevati. Ti kar uporabi domišljijo… dejstva tako ali tako nič ne spremeni. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.