Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu iščm tipa

iščm tipa

Iščem tipa kateri je poreden in ful rad natepava.Stara sem 49 let pobrita mucica ,rada mam tudi v ritko. Sem iz ljubljane lah ne vsepovsod.A si upaš?

z veseljem! 55 let, Ljubljana

udvojejelepo@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
potrebnica851, 12.09.2025 ob 14:43

Iščem tipa kateri je poreden in ful rad natepava.Stara sem 49 let pobrita mucica ,rada mam tudi v ritko. Sem iz ljubljane lah ne vsepovsod.A si upaš?

javi se mi in se dogovoriva islandec12@gmail.com

Lah mu Napises na email in pridem te fukat v rit men je to v sec nurcenurce63@gmail.com in se zmeniva

Nurce pridi no na Jesenice. I ja bi u guzicu! Daj il te sačekam tu kod semafora?

pisi mi

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnooo999484, 12.09.2025 ob 16:59

Lah mu Napises na email in pridem te fukat v rit men je to v sec nurcenurce63@gmail.com in se zmeniva

Opet se javlaš ti pederčina nič ne moreš nit v rit kaj da bi kam drugam. Lublano ne znaš najt kak boš pol našel pizdo zato pa fukaš v rit. Idi v jasenice tam majo samo tri semafora boš našel ono jusufu pa jo nažgi v debelo raztegnjeno kosmato rt

Dođi Nurce Dođi… čeka te bakica sa raztenenom guzicom. Tu kod semafora sam. Daj zaboravi Ismetu. Ona ima periodu..zato je ovaku nadrkana. Dođi. Ja nemam više periode. Al vidim crvenu na mom semaforu. Dođi u Jesenice neče ti bit zao.

Justify pridem te fukat ce me poklices da vem da si zensko in se zmeniva ce ne Pa ne pridem Moguce ke da je musko

Opet te nije bilo. Šta je s tobom?

Deychi77@gmail.com

Hey

Ce starost ti ni ovira, jaz sem za. Star sem 29 let, visok in postaven, 195cm/90kg. Zdrav, pobrit in diskreten.

pisi mi na gianni199704@gmail.com

Živjo, sem 47 letnik višje postave iz okolice Ljubljane. Če bi poskusila se mi oglasi na matjazpop@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close