Iščeva par
Lahko ja,
pisi na jaialskd2@gmail.com Imam 186 cm in sportno postavo
tilenkot999@gmail.com
22 let, 185, 83kg, atletska postava
Če se najde kjera da ima urejena stopala in bolj vidka za footjob mi naj piše jjan86204@gmail.com
Odločil sem se za spletni zaslužek na osnovi sex chatov. Strategijo imam povsem dodelano, zadeve spremljam že dlje časa. Po spremljanju zadev sem ugotovil, da imajo največ obiskov in plačil posameznice , ki so zelo lepe in pravo strategijo in pari .Zato iščem dekle, ki je za denar pripravljena iti v to. Tvoje osebno me ne zanima, lahko imaš fanta, samska. Kot rečeno, vse imam pripravljeno, manjka samo še akcija. Če si kdaj o tem razmišljala ali si preprosto želiš denar, ne bodi sramežljiva,ne kompliciraj .Absolutno diskretno, razumem vse tvoje pomisleke, o katerih sem sam veliko razmišljal, možno je brez obraza oz. z body paintingom ali drugo zadevo, da nisi prepoznavna. Mail kamor mi lahko pišeš je dolarjiseks@outlook.com. V vsakem primeru se bova prej vse dogovorila in če greva v to je nujno testiranje na spolne bolezni.Sem dosti privlačen moški nekaj čez 30, tako, da ti z mano ne bo muka.lp
Sem moški pri štiridesetih let, iščem kakšno kolegico za prijetno druženje. To pomeni kakšen šport, koncert, pogovori, zabavo, ples, druženje,……
Če se kakšna najde med vrsticami mi lahko piše na
luckypower789@gmail.com
Pozdravljene dame sem vezan moski ki ima svoje potrebe ki jih doma ni delezen zato iscem eno resno redno za srecanja. Leta niso pomebna izgled tudi ne pogoj je da si simpaticna in obleces kaj zapeljivega bodi iz savinjske ali celja ni pa pogoj. Vse zainterisirane sem vam na voljo na mailu alexobersnel@gmail.com lep pozdrav
Iscem resno damo.za redna srecanja sem 41 letni diskreten gorenjc.lahko pises tu na zs ali pa na mail gorenjc666@gmail.com
zdravo, piši mi: steampunkmrfoster1i@gmail.com
Sem resen urejen in diskreten fant. Iščem punco, damo za skupno druženje, uživanje in razvajanje. Upam da se najde kera resna.
Javi se na meil: manuel@briskula.si
lep pozdrav
Lp sem s štajerskega konca, spodaj imam debelih 18 cm. Ce zelis se mi javi na prijeten.romantik@gmail.com
lp no ce zelis se javi meni na romantikmaribor@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.