Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

19cm obrit, 27l. iscem zensko za obcasno igranje v dvoje.

haj, js ti jo zližem , 35 let dawid.neo1@gmail.com

Sem nov na tem forumu in upam na kaj sreče iščem damo starejšo od 35let dalje ki bi bila za avanturice imam fetiš na starejše moje mere so 178 86 17upam da ni premali lahko mi v zs pošlete mail in se zmeniva

Če se najde kera starejša dama nad 35let naj me kontaktera na zs

Iščem starejš iz okolice velenja koroške diskretno za kavico čvek lahko tudi kaj več rad imam zrele ženske če pa si zato da me še kaj naučiš pa toliko bolje lahko na mail vednoza445@gmail.com

Živjo,

Si za stvar ali?

mlad fant 22, iščem izkušeno žensko.
atletska postava, 185cm, 83kg.
če si želiš mlajšega moškega za avanturo in si v bližini maribora ali radgone mi piši na tilenkot999@gmail.com
lahko tudi le izmenjama slikce…

Ali je tu gor kaka starejša od35let ki si občasno zaželi avanture željo imam po starejši če se najdeš piši pa si piševa

Pozdravljene drage dame!
Sva par, 36Ž in 39M, ki želi ob sebi žensko, da bi skupaj preživljali lepe trenutke v troje. Nudiva nežnost, čunost in strast (brez nenavadnih praks). Želiva si predvsem ženske, ki se bo z nama podružila tudi izven postelje ob prijetnih večerjah itd. Sva realna in hočeva realno žensko, ki si upa. Bila sva že na veh mogočih forumih, pa je tam sama tema, saj vsi samo nekaj nabijajo. Ponujava več kot le zelo dober seks. Veliko pozornosti in suporta tudi izven tega. Sicer imava odlično spolno življenje, bi ga pa rada nadgradila še z žensko nežnostjo.
Pišite nama samo resne, z željo se dejansko dobiti v živo. Najprej se dobimo na spoznavni večerji , če se ujamemo, pa naprej … Vsekakor nisva na prvo žogo in iščeva nekaj več…
Zagotavljava popolno diskretnost in intimo. Če se nama pridružiš te popeljeva v neverjeten svet užitkov in nežnosti. Sreča je na strani pogumnih! Zato zberi pogum in se nama pridruži v skupnem odkrivanju čarov popolnega užitka in hedonizma brez primere. Odlična hrana, odlična vina in odličen čuten seks.

Mail: midvasva2019 afna gmail.com

nvm

Kaj mi je sploh bilo, da sem bila z njim. Iščem moškega od 30 do 50 let.168 cm 58 kg, imam močan libido in moško tekočino.Tisti z majhnimi in ki imate samo malo sperme, obvoz.

Rajcajo me filmi o bukake, zato bi rada to tudi probala. Vzamem do deset mladih fantov do 30 let, ki so sposobni, da jim v roku pol ure ene ure pride dvakrat ali celo trikrat. Imam 28 let, sem vitka.

Hey! Išče se ena fejst iz okolice Kranja, če se najdeš me prosim kontaktiri na cahunekt@gmail.com , aha star sm 37 Lp

Stari moj. Dej obuj papuče, bele štunfe, reč fotru za bakšiš, pa pejt u hot horsa na en burger in jogurt. Ko boš imel trebuh napihnen, ti bo zihr tist mali škorc med nogam uplahnu, tko da se ti bojo tele ridanke nehale rolat po medušesni praznini.

Sej boš dubu enkrat. Ampak še par let ne bo nč.

Pozdravljena.
Lahko tule napišeta še, od kje sta ter ali je pogoj, da ima iskana izbranka že tovrstne izkušnje. Hvala.

Pozdravljena… pogoj je le, da se vsi zaštekamo, brez tega pač ne gre, mora kliknit med nami… zato je pa najprej spoznavna večerjica… Sva iz osrednjeslovenske in kilometri nama niso problem… Oglasi se na mail…

Student, 22 let, 19 cm batina in te loh kr nafilam 😀 ce te zanima seward.hercules@gmail.com in ublubm da ti bom usakic nafilu usta 🙂

Rad bi spremebo,sem 45 letni urejen poročen moški. Naj bo diskretno, leta in videz mi niso toliko pomembna. Piši mi na diskretenp@gmail

Rad bi spremebo,sem 45 letni urejen poročen moški. Naj bo diskretno, leta in videz mi niso toliko pomembna. Piši mi na diskretenp@gmail.
com

Spoznal bi rad žensko do 50 let.

Moški, 54 (180/95 prijeten, vezan, resen in diskreten , vendar z občutno premalo posteljnih aktivnosti, si želi spoznati vezano ( lahko tudi samsko ) prijetno damo, ki ima podobne želje! Piši na: ljubim30@gmail.com

Hey sem fant star 31let iśčem starejšo za večkratno avanturo rad bi probal s starejšo od35let naprej še bolje je če si v vezi in rad imam obline piši mi zs ali pa na mail

želim si spoznati močnejšo žensko nad 90kg ki je poraščena

Zdravo,

ne bom ovinkaril, sem 25-letnik (185 cm, 80 kg, športna postava), ki še nikoli ni seksal, there I said it. Zato iščem njo, da bi mi pokazala, kako se tem stvarem streže. Seveda sem te pripravljen bogato nagraditi. Za slike in ostale informacije mi piši na zacetnik93@gmail.com.

Se tipkava,

M.

Živjo!
zapasalo je malo spremembe zato po tej poti iščem popolno neznanko 30-45 let, ki bi upala kej ušpičit z 21 letnikom za daljše obdobje. Znam biti spreten z jezikom 😉
mail: paint.marker1111@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close