Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Sm fant okoli 30 let. Komunikativen zabaven in se marsikaj. Sm visok rjavi lasje modre oci. Pa tudi kr obdarjen sm 😆ce je katera od obale do lj zainteresirana naj se javi 😉

Po glavi mi rojijo poredne misli. Kar nekaj časa sem razmišljal, sedaj pa le pišem. Razmišljam, kako bi bilo, če bi poskusil z drugo žensko. Verjamem, da zna malo peči vest, ampak nikoli ne reci nikoli.

Zelo si želim, da bi poskusil z drugo žensko. Fino bi bilo, če bi bila poredna, strastna, diskretna, da bi rada eksperimentirala v spolnosti in probala kaj novega.

Si tudi ti želiš nekaj takega?

Sem 40-letnik iz okolice Ljubljane, samski, redno zaposlen, umirjen, prijeten, pošten tip, glede na leta še kar v redu za pogledat, atletski (178/85), rad bi pa spoznal prijetno, luštno samsko žensko okol 30-35 za prijateljstvo in mogoče kasneje resno zvezo. Če imaš že otroka, me to sploh ne moti, še več, mislim da je to super. Ne iščem nobene avanture, ampak čisto normalno, pošteno samsko punco, ki si isto želi kot jaz, prijateljstvo, ki ima rada naravo, živali, sprehode, morje, veliko smeha in, če se ujameva, lahko kasneje tudi resno zvezo. Napiši mi ZS 🙂

Ciao,
Jaz in moj fant tudi isceva par, ki bi naju med sexom gledal..tudi midva lahko gledava…samo dvomim da bi samo gledala..

Lahko tudi sam opazujem? Moja ni navdušena, pa bi bil raje sam….

Javita se

Kot že zgoraj napisano, midva sva ZA…

Dajta kontakt….

iščem žensko za kaj vročega druženje/seks (ob kemiji) brez obveznosti..leta niso pomembna.. zelo rad masiram pa ližem.. obožujem ko je ženska zadovoljena.. diskreten 29let 183cm 77kg Ljubljana Mail: loverloverrr89@gmail.com Lp

Išcem simpaticno perverzno punco do 35 let za vroca intimna srecanja.

Kaj pa jaz? A nisi meni zaobljubil zvestobo večnosti?

Z mojim isceva tipa, dominantnega mozatega, ki bi si me vzel pred njim..moj bi bil totalno podrejen..obema bi lizal stopala…..je kaksen taksen tu gor, oz.kje iskat? Lp

javi se mi sem resen za cuckold varjanto

So strani za zmenke totalni BS ima kdo kaksne izkusnje. Iscem dekleta za krajši čas ali pa samo sex.

odvisno od človeka. nekdo ki išče samo nekaj za na hitrco, preko interneta (pa tudi v živo) bo v glavnem vedno razočaran, ker ženske pač ne dajo kar tako, če pa že, pa zelo dobro izbirajo, saj si to lahko privoščijo.
konkurence imaš ogromno, če hočeš kaj dobit, se bo treba zelo potrudit, da boš kakšni ženski poseben in ne kot milijon ostalih potrebnežev.

sem 30letni fant vitke postave in želim si spoznati obdarjenega moškega za prijatelstvo ali resno vezo

Moški, 54 (180/95 prijeten, vezan, resen in diskreten , vendar z občutno premalo posteljnih aktivnosti, si želi spoznati vezano ( lahko tudi samsko ) prijetno damo, ki ima podobne želje! Piši na: ljubim30@gmail.com

Že nekaj časa me mika, da bi spoznal prijetno 50-letnico. Včasih vidim kakšno tako, ki bi ji takoj pripisal 20 let manj. Nekatere so še vedno zelo privlačne, ker se znajo tudi urediti in znajo biti res nagajive in privlačne, strastne. Lepo bi bilo spoznati takšno….

Če je kje dama v teh letih in razmišljaš o skriti zvezi z mlajšim moškim, se mi javi.

Še iščeš ali sem že prepozna?

Verjetno vsepovsod ravno nisi prepozna

Po glavi mi rojijo poredne misli. Kar nekaj časa sem razmišljal, sedaj pa le pišem. Razmišljam, kako bi bilo, če bi poskusil z drugo žensko. Verjamem, da zna malo peči vest, ampak nikoli ne reci nikoli.

Zelo si želim, da bi poskusil z drugo žensko. Fino bi bilo, če bi bila poredna, strastna, diskretna, da bi rada eksperimentirala v spolnosti in probala kaj novega.

Si tudi ti želiš nekaj takega?

Zainteresirane v iskanju podobnega pišite na

nagajiv.moz@gmail.com

Ce te morda zanima porocen razocaran 30 letnik pisi na mejko12345@gmail.com 😉

Rad sem malo podrejen, da ugodim in zadovoljim žensko kakorkoli si poželi,
imam spretne roke in zelo dobro masiram, z jezikom še spretnejši, dobro obdarjen in normalne postave, uživam ko uživaš ti, če si želiš svojega mladega sužnja se javi na samozate24@gmail.com
kjer me lahko bolje spoznaš, starejša si, bolje je.. lp

Sem 24 letni devičnik, ki išče pomoč pri izgubi nedolžnosti. Če je katare za akcijo naj mi piše na tomos.deli93@gmail.com kjer so vse info.

Sanjam v neki punci kako je lepa in prijazna vendar včasih me boža .
Sicer jo ne poznam pa tudi rekla mi je da hoče z menoj seksati .
Si cer mogoče sem jo že videl pa se nespomnim .
Zato drage punce če se katera spomni kakšni dogodek z menoj naj sejavi da se bova vsaj probala poljubiti ali dala telesi v objem drudrugemi kakor da bi seksala .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close