Iščeva par
Spoznati želim njo ali par za intimno druženje. Več pa na: belazima580@gmail.com
Prestar za druženje?
Že mogoče, ampak vsi, ki imamo 60 let, nismo zgrbljeni, upognjeni, ne hodimo s palčko ali z berglo.
In še veliko bolj pomembno: nekateri vemo veliko o življenju!
In svoje poglede in spoznanja radi podelimo še s kom. Mogoče z dekletom, ki nima primernih pogojev, včasih celo časa, da bi prišla do nekaterih, za življenje bistvenih spoznanj in resnic.
Ker jo situacija prisiljuje, da se po cele dneve ukvarja le z eksistenco. Ker za kaj drugega nima volje…
Tako dekle pa mogoče rabi oporo. Mogoče potrebuje nekoga, da se mu izpove, potoži. In da dobi uporaben nasvet.
Zakaj ne imeti 35 let starejšega prijatelja? Ki veliko ve o življenju.
Ki še kako dobro ve, da življenje ni samo internet, FB profil in tudi ne nenehno opozarjanje nase.
Je tako prijateljstvo prepovedano? Se ne spodobi?
Če nisi obremenjena s starostno razliko, se mi oglasi.
Sem Ljubljančan.
starejsi.clovek@gmail.com
32 letni diskretni moski isce damo do 50 let za avanturo bodi iz gorenjske. Pisi na niktrkov@gmail.com
32 letni diskretni moski isce damo do 50 let za avanturo bodi iz gorenjske. Pisi na niktrkov@gmail.com
mlad fant 22, iščem izkušeno žensko, 30+
atletska postava, 185cm, 83kg, maribor
če te zanima mi piši na tilenkot999@gmail.com
lahko tudi izmenjama slikce…
Zdravo.Sveze locen,brez obveznosti.
Ce te zanima pusi na bocvana50@gmail.com
Dajmo tole prevesti v slovenščino.
Video chat preko skype – rad bi gledal, a nič plačal (verjetno imetnik gorenjskega potenega lista)
Leta in ostalo niso važna – sperma mi itak že leze iz oči zaradi potrebnosti in nisem sposoben presoje.
Ostali prevodi so na voljo tule: Kako napisati “idealen” ženitni oglas?
Masaža…
Drage gospe,,gospodične,,damice,,
nudim vam diskretno druženje z erotično masažo,, lahko tudi s pridihom BDSM ( ni nujno )
Moja želja je da z najinega srečanja odideš zadovoljena,,,
( nisem za plačilo )
ZS ali tade7992@gmail.com
V Ljubljani organiziram druženje žensk ob hrani in pijači, vsake toliko pa se dobimo na ženskem grupnem. Moški niste zaželjeni niti vabljeni.
Če šteješ do 45 pomladi, si prijetna, simpatična, znaš biti diskretna, strastna, se v zakonu počutiš osamljeno, si želiš poskusiti nekaj novega, ker se mož zate ne zmeni, se mi javi. Sem urejen, komunikativen, prijeten 40+ letnik.
Za začetek lahko izmenjava zasebna sporočila, čas pa bo pokazal, ali se lahko med nama splete kaj lepega.
Star sem 34 let, urejen, diskreten, normalne postave, cist, dobro situiran, zelo si zelim intimnosti z starejso damo 45-65 let. Lahko si najprej posljeva, kaksne, slikice, si kaj napiseva, nato se kje dobiva cisto diskretno in kasneje, ce se ujameva tudi kaj vec.
Sanjam o tem, da bi s kero starejo se zapletel v intimo. Da bi se ji posvetil, masaza, poljubi, lizanje noznice, da bi ji prislo, nato pa sex. To so moje sanje.
Ce, je, kera, tukaj, ki si zeli biti z mlajsim moskim, seveda cisto diskretno in tak kot treba mi naj pise na: darjan.dj24@gmail.com
Sem iz maribora.
Pa, prosim brez neumesnih in norih komentarjev.hvala
Joj ko bi kje našel katero starejso od 40 do 70, za diskretna, srecanja. Da bi se dobila, cist na skrivaj, da bi jo lahko obdelal, najprej eroticna masaza, lizanje muce do orgazma, nato pa bi se prepustila, strasti.
Seveda cisto diskretno. Imam 34 let, v zvezi, urejen, cist, simpaticen in z normalno postavo.
Ce je katera za cist skrivnostna, srecanja, da, se malo pozabavava, bi bil zelo vesel.
So pa, starejse, moj fetiš. Jojj ko jih vidim mi stopi. Ze samo, ko pisem mi uf….
Zelo bi si zelel intimnosti z eno starejso. Lahko prvo se cist prijateljsko dobiva in vidiva, ce ti bom vsec, in potem vidiva kaj bo. Sem pa iz stajerske
Živjo,
po letih branja, študiranja, poskušanja marsičesa, mi je ostal samo še lingam.
Namreč, ena od posledic nedavne nesreče je anejakulacija. Tudi stimulacijo prostate sem probal, pa brez uspeha. Ostajam nepotešen, kar je sploh v tej vročini težko.
A obstaja punca, ženska, ki se spozna, obvlada to masažo? Preštudiral sem res vso literaturo, in to je še edina opcija, ki bi mi lahko pomagala do cilja, vsaj malo mogoče. Spet bi rad užival, začutil, …
Dajva se najprej preko maila spoznat, res bi bil vesel, če bi mi pisala. Sicer sem mlajši oz. srednjih let, simpatičen in prijeten. Aja, sem na mailu, ne na gmailu:
Preden sem prišel na zadnjo stran teme, da oddam komentar, sem sproti prebral kak komentar. GROZA, samo fuk,fuk,fuk. In to napisano tako, kot da greš sejat koruzo. Saj razumem da smo moški potrebni, sam halo. In to poročeni…no da še napisem sam zakaj sem oddal komentar. Sem fant 24 let, prihajam iz okolice Ptuja, želel pa bi dolge inteligentne pogovore z punco preko MONa. Kaj več pa “let the flow go”. Tako, da, kar napišite v zs.
hej, a se tule res kej najdete 🙂
jaz se tudi bolje ujamem z nekaj let starejsimi, 32, v dobrem stanju, zanima me pa kaksna SAMSKA med 35 in tam nekje do 42 …. bolj za drink za zacetek. ostalo pa, kakor se bi ujela 😉 pisi na over35@gmx.com pa se kej zmeniva 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.