Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Nisem registriran, torej še e-mail: retrohelij77@gmail.com .

daj mail;)

ljubitelj8@gmail.com

Tukaj pa 45 letnik bi bilo fajn če bi se kakšna sorodna dobila za druženje in obiskovanje nuda plaže, ostale stvari niso obvezne.
piši na
bayker70afna gmail.com

daj mail;)
[/quote]
bayker70afna gmail.com

ena taka
piši na manuel@briskula.si

Ral, lahko pomagam. 🙂 Sem iz Šk Loke. Me lahko kontaktiraj na: Seva pika Era afna yahoo pika com

daj mail;)
[/quote]

aktiven.pohodnik@gmail.com

Doma imam vse razen seksa. Zato iščem zanesljivo in trajno prijateljico, ki živi podobno. Iščem pošteno, razumevajočo in diskretno osebo s katero bi lahko navezal globlji intimni stik. Zame so pogovori in dogovori samoumevni. Znam zagotovit varnost. Če te zanimam, mi piši na Vaš link .

Rad bi spoznal prijetno punco za druženje ali pa še za kaj več. Sem samski, star 25 let. Če si zaintereserana piši na ZS.

jaz mam pa vsega doma pa bi vseeno rad občasno razbil monotonijo z resno damo ki ima enake poglede na te stvari.bodi lj z okolico javi na mail pa lahko mal poklepetava
pitooncek35@gmail.com

V kolikor te zanima pogovor z vitkim 28 let starim fantom pisi na kokolko237@gmail.com

V kolikor bi se spoznala z vitkim fantom starim 28 let me kontaktiraj na kokolko237@gmail.com

sem 30letni fant vitke postave in želim si spoznati obdarjenega moškega za prijatelstvo ali resno vezo

Bi se ksna punca mal virtualno rajcala….dj kontakt

Iščem starejšega +45let, obdarjenega moškega,klikni me

Peljem jaz, šla bi zjutraj za cel dan, ponoči domov. Moje želje so, da si normalna, prijazna punca, saj sem tak tudi sam. Lokacija strunjan, debeli rtič, kamor pač. Najraje ta del slo obale. Gre za druženje na plaži. Mirno, svobodno, brez obveznosti, razen druženja. Seveda pa ne gre za taxi službo. V kolikor te to zanima, ali bi še kaj vprašala, mi piši na mail plazamorje@protonmail.ch

Peljem jaz, šla bi zjutraj za cel dan, ponoči domov. Moje želje so, da si normalna, prijazna punca, saj sem tak tudi sam. Lokacija strunjan, debeli rtič, kamor pač. Najraje ta del slo obale. Gre za druženje na plaži. Mirno, svobodno, brez obveznosti, razen druženja. Seveda pa ne gre za taxi službo. V kolikor te to zanima, ali bi še kaj vprašala, mi piši na mail plazamorje@protonmail.ch

Iščem stalno punco ali ne vezano ljubimko najbolje lezbijko. Vezane ženske in pari me ne zanima niti biseksualke. Mail krivesozvezde11@gmail.com

Pozdravljeni!

Ločen 37-letni dolenjc iščem kako za malo zabave, piši mi na mail: mihevc.miha@mail.com ali pa me doddaj na snap: mmihevc55

Iščem starejso žensko da me kaj novega nauči 😀 sm 185 visok 90 kg :)))

Lahko se hitro nekaj novega naučite: podane mere niso zanimive. One druge.. so bolj interesantne.

De omnibus disputandum..

Sem star 18 let, velik 178cm rjavi lasje in oči ter iz koroške. Iščem punco za avanturo staro do 40 let. Sem diskreten in brez predsodkov. Moj mail: blolek585@gmail.com

Tudi js iščem starejšo. Moj mail blolek585@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close