Iščeva par
ena taka
piši na manuel@briskula.si
daj mail;)
[/quote]
Doma imam vse razen seksa. Zato iščem zanesljivo in trajno prijateljico, ki živi podobno. Iščem pošteno, razumevajočo in diskretno osebo s katero bi lahko navezal globlji intimni stik. Zame so pogovori in dogovori samoumevni. Znam zagotovit varnost. Če te zanimam, mi piši na Vaš link .
jaz mam pa vsega doma pa bi vseeno rad občasno razbil monotonijo z resno damo ki ima enake poglede na te stvari.bodi lj z okolico javi na mail pa lahko mal poklepetava
pitooncek35@gmail.com
V kolikor te zanima pogovor z vitkim 28 let starim fantom pisi na kokolko237@gmail.com
V kolikor bi se spoznala z vitkim fantom starim 28 let me kontaktiraj na kokolko237@gmail.com
Peljem jaz, šla bi zjutraj za cel dan, ponoči domov. Moje želje so, da si normalna, prijazna punca, saj sem tak tudi sam. Lokacija strunjan, debeli rtič, kamor pač. Najraje ta del slo obale. Gre za druženje na plaži. Mirno, svobodno, brez obveznosti, razen druženja. Seveda pa ne gre za taxi službo. V kolikor te to zanima, ali bi še kaj vprašala, mi piši na mail plazamorje@protonmail.ch
Peljem jaz, šla bi zjutraj za cel dan, ponoči domov. Moje želje so, da si normalna, prijazna punca, saj sem tak tudi sam. Lokacija strunjan, debeli rtič, kamor pač. Najraje ta del slo obale. Gre za druženje na plaži. Mirno, svobodno, brez obveznosti, razen druženja. Seveda pa ne gre za taxi službo. V kolikor te to zanima, ali bi še kaj vprašala, mi piši na mail plazamorje@protonmail.ch
Iščem stalno punco ali ne vezano ljubimko najbolje lezbijko. Vezane ženske in pari me ne zanima niti biseksualke. Mail krivesozvezde11@gmail.com
Pozdravljeni!
Ločen 37-letni dolenjc iščem kako za malo zabave, piši mi na mail: mihevc.miha@mail.com ali pa me doddaj na snap: mmihevc55
Sem star 18 let, velik 178cm rjavi lasje in oči ter iz koroške. Iščem punco za avanturo staro do 40 let. Sem diskreten in brez predsodkov. Moj mail: blolek585@gmail.com
Tudi js iščem starejšo. Moj mail blolek585@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.