Iščeva par
hey….hey
Iščem gospodično 18 do 24 let ,ki bi me naučila še več postelnjih okrobacji
Več na zs ali zapeter246@gmail.com
Rad bi spoznal diskretno in urejeno žensko za druženje in seks.
Piši na: alesb978@gmail.com ali na ZS.
zdravo
iščem žensko od 30do 60 ki bi se rada imela lepo iz 07, samsko ali vezano
javi se na prijeten11@gmail.com
Pisi na mail: niktrkov@gmail.com
Sem mlajši fant (24let), iščem starejšo žensko, ki ji manjka pozornosti,
ne zaradi nekih čudnih fetišev ampak zato, ker zrelejše ženske vedo kaj
hočejo in si to tudi vzamejo. Sem dobrega izgleda in postaven, tako,
da dobiti vrstnico ni problem, je pa dolgočasno…
Če kakšna ženska išče podobno se naj kar pogumno javi.
Že nekaj časa me mika, da bi spoznal prijetno 50-letnico. Občasno srečam kakšno tako, ki bi ji takoj pripisal 20 let manj. Nekatere so še vedno zelo privlačne, ker se znajo tudi urediti in znajo biti res nagajive in privlačne, strastne. Lepo bi bilo spoznati takšno….
Če ustrezaš napisanemu in si želiš nekaj novega, se mi javi.
Ker je v zakonu že nekaj časa suša, želim spoznati prijateljico za sex.
Želim spoznati žensko, s katero bi si popestrila spolno življenje, ki bi rada poskusila kaj novega, je diskretna, lahko vezana, poročena, normalne postave, nekje do 45 let, strastna. Če je tudi tebe zamikalo, da skočiš čez plot, če se ob možu počutiš osamljeno, se oglasi prijetnemu 40+ letniku.
Imam dve, ena je povsem nova zapakirana, druga tudi nova, je pa brez embalaže. Interesentke pustite mail, osebni prevzem, sem iz okolice lj sem pa mobilen tako da razdalja ni težava. Lahko boš imela zakrit obraz vse je stvar dogovora. ker se bodo najbrž vštulili drugi, moj priimek se konča na d, ime pa začne na e, pokaževa osebno.
177/85 ,športne postave,star 42 let iz Lj.
Za kaj več sem dosegljiv na denis2000018@gmail.com na hangout.
Lp,
Heii.no pa da probam sreco.sem vezan 29 letnik iz ok MB, nisn glih neki sportnik ampak bolj kot ne suhe-srednje postave iscem pa najraje kaksno poroceno mamico ,diskretno, najraje 40+, ki doma ne dobi kar potrebuje.no ce se najdes v tem opisu mi pisi mustang66666@yahoo.com da kaksno receva.
Hej sm porocen 30 letnik iz okolice krskega. Star sm 30 let in prau tako iscem poroceno zensko za avanture. 185 cm 87 kg kratki rjavi lasje modro zelene oci… ce te zanima mystic40 se mi javi v hangouts : mejko12345@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.