Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Pozdravljena zame. 😉

Izvoli: tretjizleve@protonmail.com

Lahko pišeš tudi meni…..zakonske težave 🙁

strast.moci@gmail.com

da še jaz dodam svoj lonček
sem na istem hehe
pitooncek35@gmail.com

Sem sicer vezan 33 letnik zelim si pa klepeta s kako punco namrec mal mi primankuje pogovora ( med drugim ) tko da ce je kaksna z isto tezavo pusti kontakt pa ti pisem 🙂

Je kle med nami ker obdarjen 22+cm?:) ful bi rada probala tazga:) da je ornk debel.

Ni sicer 22 je pa 19 pa 13 cm obsega… 😉

iščem žensko za kaj vročega druženje/seks (ob kemiji) brez obveznosti..leta niso pomembna..
zelo rad masiram pa ližem.. obožujem ko je ženska zadovoljena..
diskreten 28let 183cm 77kg
Ljubljana/primorska
Mail: loverloverrr89@gmail.com

Lp

Si ga upaš dati celega globoko v grlo? A upaš??

Pozdravljena, rad bi ti pisal zasebno, si že tukaj registrirana?

Je kakšna celjanka tuki za druženje, če se ujameva pa tudi kaj več. Nisem za avanturice pa tudi vezane ženske me ne zanimajo. Lp Miha Email:uporabnikanonimni32@gmail.com

ojla si za akcijo? javi se na bolcen47@gmail.com

iščem punco piši na bojan250680@gmail.com

Baročna (46) išče popestritev vsakdanjega dolgčasa in sex brez obveznosti. Lahko posameznik ali par…
Interesirani z opisom na hangouts: krenamilfa@gmail.com

Urejen, športen, inteligenten moški pripravljen spoznat prijetno dekle za popestritev užitkov v dvoje. Z velikim korenjakom in libidom. Pritegne me žensko telo v vsej njeni lepoti. Rad sem strasten z dolgo predigro. Počasi si jo vzamem in jo nežno….. popeljem do užitkov.

sm 30 letnik, vezan, urejen, diskreten. In iščem občasno diskretno avanturo. Rad bi spoznal njo, ki je diskretna avanturistka 🙂

Iščem diskretno žensko nad 30 ali nad 40 za dopisovanje ali avanturo z mlajšim moškim (25) športne in atletske postave. Če je kakšna zainteresirana mi lahko piše na zs

jas bi tud rad biso v zasebno pa neznam kako pa kaj pa sem registriran tle gdo ve kaj

sm 30 letnik, vezan, urejen, diskreten. In iščem občasno diskretno avanturo. Rad bi spoznal njo, ki je diskretna avanturistka 🙂
Gmail: kriptovw@gmail.com

Živjo, iščem urejeno žensko za občasni-redni sex, diskretnost obvezna. Sem poročen moški v srednjih 40 ih in mi je 1x na mesec enostavno premalo. 180/80 športne postave. Ne iščem manekenke ampak urejeno žensko, ki skrbi za svoje telo in svoj um in dobi doma premalo (najraje vidim da si poročena – vezana med 25 in 50). Uživam v sexu in se ti posvetim.
Kontakt na mitjan@gmail.com. Na željo pošljem po mailu tudi kakšno fotko.

Popravljam mail. Se vidi da mi je mal čudno tu pisat, prvikrat.
kontakt na mitjan200@gmail.com

S parnterico iščeva damo med 30 in 60 let za skupne užitke. Zaželjena njena aktivnost.

sstan.dva@gmail.com

Iscem punco, zensko za obcasno dobivanje in predajanje uzitkom. Sem iz stajerske, urejen 27l.fant

Iščem moškega za prijetno druženje, kasneje lahko tudi resna zveza.
Sem stara 55 let, samska, iz Ljubljane. Iščem moškega primernih let za prijetno preživljanje prostega časa, pišite na lonja.taurusp@gmail.com.

Hey hey,

sem 33 letni moški, ki si želi popestrit spolne užitke. Z velikim libidom in korenjakom.

Lep dan želim!

Trazim stariju gospodzu od 40 do 65 za diskretno druzenje i intimam seks

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close