Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

A je kje žena ki rabi odkrito in neomejeno dopisovanje in ga ne najde pri partnetju o željah in hotenjih

Veliko stvari v zivljenju sem dala skozi, lepih malo manj, slabih malo vec, pa sej vsak ima svoje tezave ane?! Delala v zivljenju sem ze vse od tajnice, sanka, pa do cistilke, ampak res nikoli v zivljenju nebi sla za denar. Zdaj je prisel ta cas, da drugega izhoda ne vidim. Mesec nazaj sem ostala se brez sluzbe “na crno” v sanku… pac nism ponosna na to jbg. Najemnine stojijo, poloznice stojijo,… Ne mislim se prodajat, ne vidim v tem resitve in nobeno delo mi ni tezko in vem da bom najdla drugo, do takrat pa ce je kdo… Pogoj: diskretnost 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in lj
Pisite prosim samo na mail: prvic1986
ker tole ne berem, niti nebom, ker ne morem prenesti raznih obsojan in obtozevanj, tudi jaz sem bila med njimi, pa pac nikoli ocitno neves, kam te zivljenje nese…
lep dan vsem

Sobota bo baje lepa. Pride katera za Savo se malo rajcat? Jaz se bom tam predajal sončnim žarkom. Sem depiliran.

Imaš drugo osebo? Jaz sem za.

[/quote]

Želiš probati z dvema moškima ali z moškim in žensko?

Iščem par za par midva prihajava iz Ljubljane.

[/quote]

[/quote]

Čisto vseeno mi je. Oboje bi poskusila. Pa ti?

[/quote]

[/quote]

Mhm…lahko se zmeniva. Poiščeva skupaj? Daš kak kontakt?

[/quote]

[/quote]

Nisi povedal svoje želje? MŽM ali ŽMŽ?

[/quote]

[/quote]

Seveda si želim bolj z dvema ženskama. Seveda pa bi ti ustregel tudi tebi, da bi uživala z dvema moškima.

[/quote]

Seveda si želim bolj z dvema ženskama. Seveda pa bi ti ustregel tudi tebi, da bi uživala z dvema moškima.
[/quote]

Nice, nice 😉

[/quote]

Nice, nice 😉
[/quote]

Zaupaš kak kontakt? Koliko let pa šteješ?

Nice, nice 😉
[/quote]

Zaupaš kak kontakt? Koliko let pa šteješ?
[/quote]

37. Prestara?

zanima me ste že probale gang bang , morda ti pa lah pomagam draga ženska

Nisem. Me zanima, sam ne vem, če bi zdrźala.. Me pa misel na to noro rajca….mmm.

ne za kaj bi bila prestara?

Pać vprašam. Eni majo rajš mlajše…;)

Iz kje pa prihajaš imaš že kaj izkušenj?

V troje? Ne. Sem imela šanso, pa sem se ustrašla ;).
Okolica MB.

škoda midva sva parček
Česa si se ustrašila?

Uu. Imata izkušnje s tem?
Ne vem, pač cviknila sem. Da se ne bi izkazala, ka tej vem. Prvič je pač najtezje…

Ne vem, pač cviknila sem. Da se ne bi izkazala, ka tej vem. Prvič je pač najtezje…
[/quote]

37 let ravno prav. Se zmeniva takole? Jaz pripeljem zate kolega, ti pa svojo prijateljico, ok?

[/quote]

37 let ravno prav. Se zmeniva takole? Jaz pripeljem zate kolega, ti pa svojo prijateljico, ok?
[/quote]

He, he, a se ti ne zdi, da bi bil to že četvorček? Pa maš primernega kolega?

[/quote]

[/quote]

Ti pripelješ zame za trojčka prijateljico, jaz zate pripeljem kolega za trojčka. Ne bi šli štirje.

A greva raje na mail?

[/quote]

Ti pripelješ zame za trojčka prijateljico, jaz zate pripeljem kolega za trojčka. Ne bi šli štirje.

A greva raje na mail?
[/quote]

Mi ga daš? Mail mislim ;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close