Iščeva par
Na tak mammljiv oglas se zagotovo same resne javijo in se kar v vrsto postavijo.
[img]http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-177509.gif[/img]
Po tem ko sm zboleu na scitnici..sem vec al manj opustil zuranje in ponocevanje..potemtakem.iscem eno iskreno in urejeno zensko..ki ve kaj.hoče..sam diplomiram iz prometa..in ukvarjam se z oddajo apartmaja. Sm urejen in iskren fant. Biu bi veseu odgovora kake iskrene in direktne zenske na mail benkic1991@gmail.com.. Sm.zelo prijazn in umirjen..tako da zainteresirane javite..mam izkusne tudi s starejsimi..tako da leta niso problem..sam sm star 23..
Lep pozdrav
Robert
Ce je kaka resna in postena zenska naj se javi na mail benkic1991@gmail.com..sm urejen in direktn fant. Iscem zensko ki ve kaj hoce..leta mi.biso problem..mam izkusne s starejsimi..sam sm star 23 studiram..in delam. Moje mere 180cm70kg20+cm…na mailu zveste kj vec..
Nasel sem primerno veliko srečo kajti že več let me išče dekle ki me ima fulj rada .
Tako da je bila dolga casa ljubosumna name .
No pred parimi leti ko smo šli na morje plesati trebusni ples me je v avtobusu vprašala če bi lahko zmenoj na vodru plesala .
Seveda jast sem bil takoj zato .
Ko smo prišli v dvorano se je usedla na stopnice ter od sreče začela jokati .
Na koncu smo imeli piknik zato sva objeta plesala ter se malce zagledala .
No bilo je 8 februarja 2010 . v Kranju ko je bil sem .
Tam je bilo veliko ljudi nato vsa se videla vendar nakoncu ko sem odšel domov meje stisnila k srcu .
Čez nekaj mesev sva se začela drzati za roki danes vsa že dve leti par .
Hojla damam na obmocju 02 nudim eroticno masazo na domu javite se na marepohoten1234@gmail.com
Sem resen in iskren fant. Iz obale. Student in ukvarjam se z oddajo apartmaja. Ce je kaka resna zenska ki ve kaj.hoce in je iskrena lahko pise. Benkic1991@gmail.com je mail. Leta mi.niso pomenbna. Mam izkusne s starejsimi. Sam.sem star 23 let.
Lep pozdrav
Robert
Ola 🙂 sem mlad fant iz obale in iščem dekle ali damo ki si želi sprostitve. sem diskreten mlad fant, visok temni lasje in oči ter atletska postava.
Če si željna avanture, si želiš zabave v dvoje zvečer, oziroma si želiš potešit svoje potrebe z mladim fantom iz obale, potemtakem mi napiši sporočilo na mail (fantprimorski@gmail.com). Sem diskreten 🙂
Živjo. Iščem žensko za resno zvezo. Imam 37 let in sem iz Kranja.Sem povprečne postave normalen 😀 iskren, prijazen. V prostem času se ukvarjam s svojim psom, rad berem, sprehodi, hribi itd.
Ne iščem avantur ampak osebo za resno vezo.
Lahko mi pišete na email: saso.kranj@gmail.com
LP
Zdej so te pa zasule na ZS :-)) Sam si pa tud zbirčen, glih poročena more bit :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.