Iščeva par
Pozdravljene
Sem 24 letni mošk, i ki išče gospodično ali gospo za prijetno druženje in zabavo. Če je katera zainteresirana naj pošlje mail na izljmail@gmail.com
Šestdesetletnik, Ljubljana center, išče dekle, ki ne masira profesionalno, torej amaterko, za sprostitveno masažo. Diskreten!
E-mail: starejsi50@gmail.com
Sem ti pisal na mail. Moj je 40domen@gmail.com
Pohotna , potrebna sexa ???
če si mi piši aleskooo123@gmail.com
Tezko bos nasel zadoacanje zunaj zakona. Tebe rajca zacetniska strast. Za globino custev, katera bi se v zakonu mogla graditi, te ne zanima. Prvo svojo punci spravi v hudo ekstazo, pa se ponujaj naprej. Ce njo ne mores zadovoljiti, valjda da ti ne vraca nazaj cutva, katera v tebi vzbudijo strast. Mal pobrskaj po spominu, kaj jo je spravilo v ekstazo pa to ponavljaj in raziskuj. Pa ti bo zena vrnila veliko vec kot joj bos ponudil. Oba iz tega morata rast. Ce ni vec iskrice, mal se zamisli nad svojimi dejanji, pod tem mislim na celoten odnos do zene ne sam v postelji. Pri zenskah se priprava na orgazem zacne ze v pogledu, pogovoru, beznem dotiku, razumevanju, oz sex je le nadgradnja zaupanja. Mogoce si clovek, kateri misli, da so erogene cone le jose in ta mala. Zenske zgubimo interes za spolnost ce se pocutimo, da nas ne ljubite kot celoto, se pravi celo telo z duso vred. Moje nasvet je, da doma spravis vaso intimo vred, ker ce isces drugje zenske to zacutimo. A si pripravljen, da ti zveza poci in te zapusti? Ker ce si, pol mirne duse isces naprej, a cez cas ti se tezava bo ponovila z drugo zensko. Ce pa nekaj naredis za odnos s svojo drago, se bosta boljse oba pocurila, a ona ti bo hvalezna, da jo sprejemas in ljubis v celoti. Poisci vsaj se tri erogene cone, katere jo priprave do nore ekstaze. Ne obupaaj tako zlahka nad svojo bejbo, ker ce zelis biti se z njo in jo varas, job zgubil za vedno. Mogoce bo fizicno s teboj, ampak jo ne bos cutil. Taksne zveze si pa noben ne zeli.
Forum je zaprt za komentiranje.