Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

In zakaj naj bi po tvojem lagala?

Res je, da jih 19 od 20-ih, ali celo 29 od 30-ih išče denar, ampak kakšna pa se le najde, ki ji ni do tuje “denarnice”.

In imeti tako prijateljico, ki ti ni prijateljica le zato, da ti prazni denarnico, je (v današnjih časih) VELIKA stvar…

Pozdravljene
Sem 24 letni mošk, i ki išče gospodično ali gospo za prijetno druženje in zabavo. Če je katera zainteresirana naj pošlje mail na izljmail@gmail.com

Šestdesetletnik, Ljubljana center, išče dekle, ki ne masira profesionalno, torej amaterko, za sprostitveno masažo. Diskreten!
E-mail: starejsi50@gmail.com

Hai, a je tu kakšna ženska, gospa za vročo avanturo? Izgled ter leta niso pomembna, pomembno je to, da uživaš. 🙂
če se katera najde v tem, da bi se malo sprostila z mladim fantom, potem piši v ZS.
LP

Praviš da bi rada spoznala zanesljivega in resnega moškega, brez običajnih igric…te pa ne moti, da je poročen?

Saj ne vem ali je to oglas naivne ženske, ki pričakuje moško družbo brez seksa…ali pa je to oglas prostitutke? Ker ko greš googlat tvoj email…

Porednico kateri bi placal celoten nakup…. Pogoj da te opazujem v kabini kako si pomerjas oblacila.itd……

Pošljem ženo, da ji nakupiš smučarsko opremo s smučm vred pa glej kot hočeš.

ti samo poslji

Poklici ali poslji sms na 070 527 613

A nisi drugače Ally Baker iz New Yorka?

Me pa res zanima, kaj se plete po tvoji glavi.

Sem ti pisal na mail. Moj je 40domen@gmail.com

sem m 44 l vitke postave iz ok DOMŽAL,če si resna piši….

Če je kara za kakšno zabavo preko skypa naj mi pošlje zs.

Si katera zeli obcutiti debelo batino 20cm dolzine? javi se

Sem m 44 l vitke p iz ok Domžal urejen in diskreten živimo samo enkrat…

Sem 40 letnik, drugače v vezi. Kljub vsemu, si želim spoznati dekle močnejše s katero bi delil svoje intimne trenutke. Sem visoke srednje postave, simpatičen, …za kaj več pa se zmeniva…

Če je kaksna punca oz. se bolje milfa (ter potrebuje mlado,sveže meso) iz okolice NG ali KP ki bi rada doživela takšne in drugacne fantazije z 24 letnikom, naj pise zasebno. nocem kofetkat, ali kakrsnihkoli obveznosti,…lahko tudi samo otipavanje. vec na ZS. 182/80

Sem iz Ljubljane in iščem žensko za sex, brez sprenevedanja. 070 443 578

Če tole bere kakšna punca ali ženska, ki jo zanima 41-letnik, 186-85, me lahko pokliče na 051-217-534.

Pohotna , potrebna sexa ???
če si mi piši aleskooo123@gmail.com

Tezko bos nasel zadoacanje zunaj zakona. Tebe rajca zacetniska strast. Za globino custev, katera bi se v zakonu mogla graditi, te ne zanima. Prvo svojo punci spravi v hudo ekstazo, pa se ponujaj naprej. Ce njo ne mores zadovoljiti, valjda da ti ne vraca nazaj cutva, katera v tebi vzbudijo strast. Mal pobrskaj po spominu, kaj jo je spravilo v ekstazo pa to ponavljaj in raziskuj. Pa ti bo zena vrnila veliko vec kot joj bos ponudil. Oba iz tega morata rast. Ce ni vec iskrice, mal se zamisli nad svojimi dejanji, pod tem mislim na celoten odnos do zene ne sam v postelji. Pri zenskah se priprava na orgazem zacne ze v pogledu, pogovoru, beznem dotiku, razumevanju, oz sex je le nadgradnja zaupanja. Mogoce si clovek, kateri misli, da so erogene cone le jose in ta mala. Zenske zgubimo interes za spolnost ce se pocutimo, da nas ne ljubite kot celoto, se pravi celo telo z duso vred. Moje nasvet je, da doma spravis vaso intimo vred, ker ce isces drugje zenske to zacutimo. A si pripravljen, da ti zveza poci in te zapusti? Ker ce si, pol mirne duse isces naprej, a cez cas ti se tezava bo ponovila z drugo zensko. Ce pa nekaj naredis za odnos s svojo drago, se bosta boljse oba pocurila, a ona ti bo hvalezna, da jo sprejemas in ljubis v celoti. Poisci vsaj se tri erogene cone, katere jo priprave do nore ekstaze. Ne obupaaj tako zlahka nad svojo bejbo, ker ce zelis biti se z njo in jo varas, job zgubil za vedno. Mogoce bo fizicno s teboj, ampak jo ne bos cutil. Taksne zveze si pa noben ne zeli.

Je kakšne starejša dama ki bi želela prijetne družbe?
Klepet večerja in prijeten pogovor?

Sem 183 88kg atletske postave izobražen in urejen…

Koliko si pa ti star in kje te lahko najdemo?

Želim si žensko samo za redne skoke čez plot sem m športne p 44 l ok Domžal upam da se katera resna javi..lp.

Želim si žensko samo za redne skoke čez plot sem m športne p 44 l ok Domžal upam da se katera resna javi..lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close