Iščeva par
Moški išče študentko za medsebojna razvajanja.Torej, če se najdeš v tem, mi nameni par vrstic, pa se bereva dalje. Ne iščem pana silo in predvsem brez obveznosti. Prav tako pa želim, da vse to poteka diskretno, kajti ne želim, da se kjerkoli karkoli izve. Torej želim daljše razmerje iz katerega bova oba potegnila največ, kar se da. Torej prijetna ter sproščena srečanja na prijateljskem nivoju. Saj veš, kakšna pijačka, malo pogovora pa potem malo cartanja. Veš, ti moram povedati, da od tebe ne bom zahtevalnemogočega. Ampak vedi, da sem nežen in da mi predigra pomeni veliko. Sicer pa zagotovo vem, da boš pri meni dobila veliko nežnosti in pozornosti. Vsekakor pa si ne želim le tega , da pridem,se spraznim in grem. Ne, ker če ti ne bom všeč, se bom takoj umaknil iz tvojega življenja, ker malo kemije pa vsaj mora biti. Lep pozdrav
hei, sem 35 letnik, v vezi , sem sportnik, simpaticen , dobre postave. Ker je doma ratala navada in ni vec tiste strasti, ki je pri sexu potrebna, saj uzivam v strastnem sexu , iscem punco, ki je v vezi in je za diskretno srecanje-a , v bistvu me zanima le avantura, ki ostane med nama, ce si za pisi na zasebna sporocila, cao 🙂
Iščem gospo za avanturo, sem vezan – diskretnost zagotovljena lahko za daljše obdobje. Sem vzelo vzdržljiv.
kontakt: milan1z@yahoo.com
Zanimiv moški športne postave išče študentko za medsebojna razvajanja, lahko tudi kak izlet, obisk savne, … Če te mika malo popestriti in obogatiti preživljanje prostega časa, mi nameni par vrstic na zs, pa se bereva dalje. Želim si prijetnih in sproščenih srečanj na prijateljskem nivoju brez obveznosti. Saj veš, kakšna pijačka, malo pogovora pa potem malo cartanja. Sem nežen, rad razvajam in mi predigra veliko pomeni. Pri meni boš dobila veliko nežnosti, pozornosti, užitkov in boš imela po najinih srečanjih gotovo več motivacije za študij. Nikakor si ne želim le tega, da pridem, se spraznim in grem, ampak bi rad, da bi se odprla drug drugemu, se pogovarjala in se obojestransko veselila najinih skupnih doživetij. Nisem posesiven in če ti ne bom všeč, ti ne bom težil, saj malo kemije pa že mora biti. Če si za kakšno pjačko, mi piši na zs, da se vidiva in zmeniva kako naprej 😉 Lep pozdrav
Damice star sem 36 let in iscem damo za obcasen sex. Ce si zelis neznega in strastnega deckota se le javi simi.sinki@gmail.com
Je mogoce katera od 18-25 ali mogoce celo 30 let, pripravljena pridobit ali delit izkusnje v postelji z zensko? Sama sem stara 20 in me zelo mika neka nova izkusnja 🙂
Tipi in pari prosim obvoz, zelo se trudim, da bi nasla neko punco, za eno ali mogoce vec diskretnih srecanj in tako iskanje traja ter ne obrodi sadov, zato bi res prosla za razumevanje 🙂
Je mogoce katera od 18-25 ali mogoce celo 30 let, pripravljena pridobit ali delit izkusnje v postelji z zensko? Sama sem stara 20 in me zelo mika neka nova izkusnja 🙂
Tipi in pari prosim obvoz, zelo se trudim, da bi nasla neko punco, za eno ali mogoce vec diskretnih srecanj in tako iskanje traja ter ne obrodi sadov, zato bi res prosla za razumevanje 🙂
Jutri zvečer bom v Mariboru ter bi želel spoznati par ali posameznico s katerim bi preživeli lep večer ter noč ob pijači, savni,… Vse je mogoče. Sem drugače 40 letnik iz okolice Ljubljane, vitke visoke postave, dobro obdarjen. Bisex odnos me ne moti, nimam pa veliko izkušenj v tem. Sem pa odprt za vse. 40domen@gmail.com
Hojla sem mlad potreben ce si tudi ti seveda brez obveznosti mi pisi: aleskooo123@gmail.com
Lahko tudi poročena
Sem simpatična rjavolaska iz Lj, ki ima včasih malce preveč prostega časa, zato si ga želim zapolniti s prijetnim fantom na najlepši možen način. Dovolj imam neresnih fantkov, zato bi končno rada spoznala zanesljivega in resnega moškega, brez običajnih igric.
Ne zanima me tvoja starost, denarnica, ali videz. Res ne. Želim pa, da si iskren in zanesljiv. Torej, tudi če si poročen ali plešast, ni problema. Le povej, ok? Ne sodim nikogar, odgovorim pa vsakomur.
Torej, če te zanima spoznati eno relativno normalno punco za srečanja na dolgi rok, potem mi piši na coolbarby20@gmail.com. Kar pogumno, saj ne grizem…preveč…:)
Lepo se imej,
Barby
Isceva punco za v troje. Naj bo resna in diskretna. Prihajava iz Mbja , zato naj bo nekje od blizu doma ..relacija cca. 40 km najvec. Za prostor poskrbiva sama. Ce se najdes v tem nama pisi na avature93@gmail.com
Ola ..iscev njo , da nama popestri intimno zivljenje s trojckom .. mora bit diskretna in resna. Prihajava iz Mbja , zato pricakujema ,da je doma nekje blizu .cca. 40 km vstran najvec. Ce se najdes v tem nama lahko pises na avanture93@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.