Iščeva par
BI ME POLULALA … Bi rada bila nadrejena, bi z veseljem lulala po moškem telesu… bilokje? Si kdaj pomislila na vse to? Imaš mogoče celo takšno željo? Morebiti te je sedaj ta oglas zrajcal in si si zaželela tega…. rešitev, javi se se urejenemu, simpatičnemu moškemu, ja to sem jaz 🙂 in ja, zaželel sem si ravno tega.
panter.playboy@gmail.com
…rada božaš…rabiš pomoč… Ljubljančan – mozzaik@mail.com
Izkušen maser ponuja damam masažo. Ta teden gratis:)
Več žensk mi pove, da je moja masažanekaj kar so si že od nekdaj želele preizkusiti. Vendar niso mislile,
da obstaja kvalificiran maser, ki je dovolj usposobljen in hkrati tudi profesionalen, da jim jo lahko nudi.
Pravijo tudi, da jim ta masaža ne omogoča le erotične sprostitve ampak da tudi dobro vpliva tudi na njihovo telesno in duševno zdravje ter da si tako napolnijo svojo energijo, kar potem pozitivno vpliva tudi na njihovo vsakodnevno življenje.
Masaža poteka v diskretnem romantičnem ambientu. 070 443 578
Sem komunikativen, izkušen, živahen in prilagodljiv samski 38-letnik športne postave(183/78) in iščem osamljeno punco od 18 do 35 let za skupna raziskovanja 😉 Rad pomagam tudi devicam, sem potrpežljiv 😉
Če si resna in te moja ponudba zanima, mi piši na zabaven.zanesljiv@gmail.com ! 😉
Imam svoje stanovanje v Ljubljani, se pa dnevno vozim do Kranja, Radovljice, Bleda 🙂
Ne motijo me enkratna srečanja, v bistvu pa me zanimajo večkratna srečanja, saj če se ujameva, nama bo le enkrat tako ali tako premalo 😉
Sem zgovoren in hitro navežem prijateljski odnos. Sem diskreten in se držim dogovorov.
Če si želiš diskretno srečanje sem pravi naslov zate.Sem brez predsotkol rad ližem mokro muco in ti z mojim kurcem zapolnim vse luknjice ki jih želiš..Poližem vsak košček tvojega telesa.
Strogo diskretno.
piši ali pokliči:
rkzeba8@gmail.com ali 070751714
Hojla,iščeva diskreten par,star med 30 in 40,za občasna malo drugačna druženja. Tiste,ki to zamika pa kar na parvdvoje@gmail.com,čauči
Iscem kaksno punco z EMO ali rock stilom oblacenja (od 18-35 let). Email: idol.plemeniti@gmail.com
ojla pozdravljene vse dame in nasploh vse bralke tega posta , ker se vsi nakako ponujajo tu gor predvsem če ste vsi že vezani al v nakakšni vezi ( ogambno ) boljše bi blo če zamenjate partnerja če se v tej situaciji da morate iskat izven veze! no po vsem tem vam sporočam ( za vse bralke) da sm moški samski ponavljem samski z obale star +40 tako da òe katero zanima sem fraj in na razpolago za morebitno srečanje v živo …hvala vsem pa brez zamere 😉
Forum je zaprt za komentiranje.