Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

BI ME POLULALA … Bi rada bila nadrejena, bi z veseljem lulala po moškem telesu… bilokje? Si kdaj pomislila na vse to? Imaš mogoče celo takšno željo? Morebiti te je sedaj ta oglas zrajcal in si si zaželela tega…. rešitev, javi se se urejenemu, simpatičnemu moškemu, ja to sem jaz 🙂 in ja, zaželel sem si ravno tega.
panter.playboy@gmail.com

…rada božaš…rabiš pomoč… Ljubljančan – mozzaik@mail.com

Zanima me če tukaj gor kakšen vezan starejši moški iz Celja ali bližnje okolice ki bi me povabil k sebi domov da se oblečem v oblačila od njegove partnerke in ga oralno zadovoljim.sam sem star 30 let.

Izkušen maser ponuja damam masažo. Ta teden gratis:)
Več žensk mi pove, da je moja masažanekaj kar so si že od nekdaj želele preizkusiti. Vendar niso mislile,
da obstaja kvalificiran maser, ki je dovolj usposobljen in hkrati tudi profesionalen, da jim jo lahko nudi.
Pravijo tudi, da jim ta masaža ne omogoča le erotične sprostitve ampak da tudi dobro vpliva tudi na njihovo telesno in duševno zdravje ter da si tako napolnijo svojo energijo, kar potem pozitivno vpliva tudi na njihovo vsakodnevno življenje.
Masaža poteka v diskretnem romantičnem ambientu. 070 443 578

Je katera porednica iz stajerskega obmocja za kaj porednega za evre?
Do sedaj sem spoznal dve taksni porednici, ki nista profesionalki.
Ce je katera za mi naj pise na zasebna sporocila ali tukaj pusti email

Sem komunikativen, izkušen, živahen in prilagodljiv samski 38-letnik športne postave(183/78) in iščem osamljeno punco od 18 do 35 let za skupna raziskovanja 😉 Rad pomagam tudi devicam, sem potrpežljiv 😉

Če si resna in te moja ponudba zanima, mi piši na zabaven.zanesljiv@gmail.com ! 😉

Imam svoje stanovanje v Ljubljani, se pa dnevno vozim do Kranja, Radovljice, Bleda 🙂

Ne motijo me enkratna srečanja, v bistvu pa me zanimajo večkratna srečanja, saj če se ujameva, nama bo le enkrat tako ali tako premalo 😉

Sem zgovoren in hitro navežem prijateljski odnos. Sem diskreten in se držim dogovorov.

zamisli se nad svojim življenjem PLAČUJEŠ ZA SEX halo, te ni niti malo sram

Iz kje si

Zakaj bi me bilo sram??

saj vsak plačuje, zategnjenec

Star 42 let urejen diskreten-Ljubljana z okolico

Zdravo,

Nudi katera, oz. pozna kdo katero, ki nudi poceni erotično masažo v okolici MB? Pa mislim kako pravo maserko, saj me res ubijajo ramena in vrat.

rajsi svoj čas posveti svoji in svojim otrokom pa se boš odlično počutil

Maja = imaš prav

Hvala

Pozdravljene, sem 22 letni študent in dolgoletni športnik. Iščem starejšo žensko, ki hrepeni po mlajšem ljubimcu oz. si želi uiti iz monotonega vsakdana in zaživeti nekaj posebnega. Prostor imam sam, tako v LJ kot NG. Piši mi na ZS 😉

Ojla!

Je katera da bi me opazovala ali se skup rajcala po kameri?

SPERMA ZAGARNTIRANA!

itak da ne ker si naćalost tipičen slovenc.

Ojla. 35 letnik isce punco oz se rajsi starejse milf dame od 35 do 60 let za avanturo..nimam iskusenj s tem tko da ja.dajte kk ZS poslat pa bomo vidli kk pa kaj…sem pa iz okolice kamnika…Lp vsem uporabnicam tega foruma..

Če si želiš diskretno srečanje sem pravi naslov zate.Sem brez predsotkol rad ližem mokro muco in ti z mojim kurcem zapolnim vse luknjice ki jih želiš..Poližem vsak košček tvojega telesa.
Strogo diskretno.

piši ali pokliči:
rkzeba8@gmail.com ali 070751714

Hojla,iščeva diskreten par,star med 30 in 40,za občasna malo drugačna druženja. Tiste,ki to zamika pa kar na parvdvoje@gmail.com,čauči

Iscem kaksno punco z EMO ali rock stilom oblacenja (od 18-35 let). Email: idol.plemeniti@gmail.com

Iščem fanta za občasna srečanja (f u k frenda). Med tednom sem v Mariboru. Sem punca stara 19 let. Iščem osebo, ki je tudi stara tu okrog.. 🙂

postaven športnik, 27let išče njo, žensko 40+, lahko vezano ali samsko, željno topline, bližine, dobrega razvajanja… imam svoj plac v LJ,diskretna lokacija, na voljo tudi tuš, obvladam tudi masažo. javi se, da si popestriva te turobne jesenske deževne večere. kontakt na ZS!!

ojla pozdravljene vse dame in nasploh vse bralke tega posta , ker se vsi nakako ponujajo tu gor predvsem če ste vsi že vezani al v nakakšni vezi ( ogambno ) boljše bi blo če zamenjate partnerja če se v tej situaciji da morate iskat izven veze! no po vsem tem vam sporočam ( za vse bralke) da sm moški samski ponavljem samski z obale star +40 tako da òe katero zanima sem fraj in na razpolago za morebitno srečanje v živo …hvala vsem pa brez zamere 😉

Resen,diskreten,nekadilec,…iščem prijateljico, ki ne išče le avanture ampak pogovor, kavico ……želim prijateljico za daljše obdobje!želim da razvajama drug drugega..in da je v igri zaupanje in diskretnost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close