Iščeva par
Pozdravljeni, na forumu sem novinec. Že sam naslov teme pove kaj iščem, obožujem sex s starejšimi ženskami. Sam sem 22 letni študent, ki se v prostem času ukvarja s športom in kar imam izkušen s starejšimi mi je bombastično. Če bi se rada spoznala oz. imela kaj ali iščeš ljubimca mi piši tukaj oz. na zrebecng@gmail.com ne bo ti žal 😉
Kaksna dama oz punca ki bi se rada spoznala in podruzila z urejenim in skuliranim tipom? Star sem 27let, prihajam iz okolice lj, 180/75cm.
Leta in oddaljenost ni ovira.
Opcija je tudi morje v dvoje, odhajam naslednji teden na hrvasko. Apartma ze imam.
kontakt: Simplealex@mail.com
resno nad 30+ iščem za sex in sodelovanje milangabro@gmail.com
Ola 🙂 sem mlad fant iz obale in iščem dekle za avanturo, dekle ki si želi zabave z mladim primorcem… Če se vidiš v tej luči mi odpiši, ne grizem… Ali pa hehe 😉
Mail: fantprimorski@gmail.com
mlad par išče punco za trojčka
več na luka.mali.luli@gmail.com
Če je kakšna resna za diskretna srečanja lahko pise na voznik.juric@gmail.com
Star 36let, urejen….
Sem v vezi zato pričakujem resnost in diskretnost
če je kakšna za sex v troje ŽŽM naj piše na luka.mali.luli@gmail.com
če je kakšna za sex v troje ŽŽM naj piše na luka.mali.luli@gmail.com
Torej … sem mlad fant iz obale in iščem dekle ali damo ki si želi sprostitve. Vem da vas je dosti takih ki boste to prebrale in vem da vas je strah in da imaste predsodke proti nam mlajšim ter neznanim ljudem, samo ni razloga za strah ker sem diskreten mlad fant, visok temni lasje in oči ter atletska postava.
Če si željna avanture, si želiš zabave v dvoje zvečer, oziroma si želiš potešit svoje potrebe z mladim fantom iz obale, potemtakem mi napiši sporočilo na mail (fantprimorski@gmail.com). Sem diskreten 🙂
Si gospodična ali gospa in bi se rada ponovno pučutila mlajšo v bližini primorskega mladeniča?
Si mlada po srcu in si želiš zabave z mladim fantom kateri bi te obdelau tako kot bi si želela?
Želiš ponovno obudit stare spomine na mlada leta?
Če je tvoj odgovor ja in si želiš zabave z mladim visokim primorcem, športne postave, temnih las in oči, ………. Alora mi napiši sporočilo na fantprimorski@gmail.com, ne grizem …. Ali pa 😉
sem prijazen nezatežen fant iz okolice novega mesta ki si želi DISKRETNIH avantur z punco dekletom žensko lahko tudi v paru … vreden zaupanja piši na kren112david@gmail.com
Pozdravljeni.
Ker je poletja še nekaj ostalo, bi ga želel preživeti ob spoznavanju kakšne prijetne, inteligentne punce. V interesu mi je druženje, prijateljstvo in morda resna zveza. Star sem 22, delam in sem tik pred zaključkom študija. Zaželjeno je, da si iz štajerskega konca :). Leta niso toliko pomembna, najboljše nekje mojih let oz. 20+.
To je čisto na kratko. Če me želiš spoznati, piši na: resenresno22@gmail.com
Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.