Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

pa da vidimo če je kaj primork oz. če je katera z obale ki bi rada debatirala in konkretizirala kakšno o sexu ??

Pozdravljeni, na forumu sem novinec. Že sam naslov teme pove kaj iščem, obožujem sex s starejšimi ženskami. Sam sem 22 letni študent, ki se v prostem času ukvarja s športom in kar imam izkušen s starejšimi mi je bombastično. Če bi se rada spoznala oz. imela kaj ali iščeš ljubimca mi piši tukaj oz. na zrebecng@gmail.com ne bo ti žal 😉

Pogumna, nepotešena…vezana ali samska…kontaktiraj me..kadarkoli..kjerkoli

Prihajam,st.mobitela?posljem sms

Mucamaca.st.mobitela.posljem ti sms.pa se zmeniva.

Kaksna dama oz punca ki bi se rada spoznala in podruzila z urejenim in skuliranim tipom? Star sem 27let, prihajam iz okolice lj, 180/75cm.
Leta in oddaljenost ni ovira.
Opcija je tudi morje v dvoje, odhajam naslednji teden na hrvasko. Apartma ze imam.
kontakt: Simplealex@mail.com

resno nad 30+ iščem za sex in sodelovanje milangabro@gmail.com

Mogoče pa?

Ola 🙂 sem mlad fant iz obale in iščem dekle za avanturo, dekle ki si želi zabave z mladim primorcem… Če se vidiš v tej luči mi odpiši, ne grizem… Ali pa hehe 😉

Mail: fantprimorski@gmail.com

mlad par išče punco za trojčka

več na luka.mali.luli@gmail.com

nobena ni stara

Če je kakšna resna za diskretna srečanja lahko pise na voznik.juric@gmail.com
Star 36let, urejen….
Sem v vezi zato pričakujem resnost in diskretnost

Še vedno iščem…….

če je kakšna za sex v troje ŽŽM naj piše na luka.mali.luli@gmail.com

če je kakšna za sex v troje ŽŽM naj piše na luka.mali.luli@gmail.com

Torej … sem mlad fant iz obale in iščem dekle ali damo ki si želi sprostitve. Vem da vas je dosti takih ki boste to prebrale in vem da vas je strah in da imaste predsodke proti nam mlajšim ter neznanim ljudem, samo ni razloga za strah ker sem diskreten mlad fant, visok temni lasje in oči ter atletska postava.
Če si željna avanture, si želiš zabave v dvoje zvečer, oziroma si želiš potešit svoje potrebe z mladim fantom iz obale, potemtakem mi napiši sporočilo na mail (fantprimorski@gmail.com). Sem diskreten 🙂

Ob tem mailu me prime, da bi šla kupit pamperske in hladilno mazilo za otroško ritko, kakšen seks neki. A kak bolj normalen mail ti pa ni padel na pamet?

Sva postaven, prijazen in družaben par (on 36, jaz 33), ki iščeva punco za erotično masažo in morda še kaj več. Rada bi presenetila dragega, saj je to najina velika želja že dolgo časa.

Si gospodična ali gospa in bi se rada ponovno pučutila mlajšo v bližini primorskega mladeniča?
Si mlada po srcu in si želiš zabave z mladim fantom kateri bi te obdelau tako kot bi si želela?
Želiš ponovno obudit stare spomine na mlada leta?

Če je tvoj odgovor ja in si želiš zabave z mladim visokim primorcem, športne postave, temnih las in oči, ………. Alora mi napiši sporočilo na fantprimorski@gmail.com, ne grizem …. Ali pa 😉

sem prijazen nezatežen fant iz okolice novega mesta ki si želi DISKRETNIH avantur z punco dekletom žensko lahko tudi v paru … vreden zaupanja piši na kren112david@gmail.com

Pozdravljeni.
Ker je poletja še nekaj ostalo, bi ga želel preživeti ob spoznavanju kakšne prijetne, inteligentne punce. V interesu mi je druženje, prijateljstvo in morda resna zveza. Star sem 22, delam in sem tik pred zaključkom študija. Zaželjeno je, da si iz štajerskega konca :). Leta niso toliko pomembna, najboljše nekje mojih let oz. 20+.
To je čisto na kratko. Če me želiš spoznati, piši na: resenresno22@gmail.com
Lep pozdrav.

Sem vezan 26 letnik z druzino in bi zelo rad spoznal zensko (starejso od 30 do 50 )za daljšo diskretno avanturo.sem situiran in zelo postaven .pisite na zasebno lp

Samo povem, da bi tko nabil Laro, da bi cela Komenda slišala, kako ji prihaja.

Izkušen maser išče osamljeno damo za skupna raziskovanja. Vroča masaža za vroče dni. Pokliči še danes:) 070 443 578 Christian

Iščem dekle za ples ali družbo .
Zelo nama bo lepo zato prosim če bo saska brez fanta .
Vendar če jo srečam bom nezen in prijazen do nje .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close