Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

piši mail ali zs pa se dogovoriva in pridem bližje 😉

Avanturko, kolko km zate ni ovira? Max?

Slovenija ni ovira, več pa lahko po zs ali mailu 😉 Lp

[center][/center] Lep pozdrav vsem pripadnicam lepšega spola.
Sem tujec,samski star 40 let v Ljubljani, drugače tujec,mulat,mešan med črncem in belko.
Zdrav, higijeničen,diskreten. Iščem NJO (samsko) ali PAR iz Ljubljane za vroče posteljne užitke
Če vas mika lep,čokoladen,obrezan komad me lahko kontaktirate na
samotvoj69@yahoo.com 🙂

Bobby No1

Pozdravljene zrele dame!

Bom napisal kratko in jedrnato.

Preživel bi nekaj dni sex dopusta z damo 50+, v FKK kampu Ulika pri Poreču.

Lep pozdrav

Pozdravljene dame!

Imam 40 let, iščem damo 50+, ki bi preživela nekaj dni z menoj v FKK kampu Ulika pri Poreču.

Lep pozdrav

Imam 40 let.

Iščem starejšo žensko za intimna srečanja. Sem 22 letni mladenič željan novim izkušenj.

je kakšna punca do 25 let za v troje?

luka.mali.luli@gmail.com

nevem kaj mi je toda nonstop se mi sexa kjerkoli in kadarkoli. a ma še kakšna tak problem ,da se spoznava?

Ola 🙂 sem mlad fant iz obale in iščem dekle za avanturo, dekle ki si želi zabave z mladim primorcem… Če se vidiš v tej luči mi odpiši, ne grizem… Ali pa hehe 😉
Mail: fantprimorski@gmail.com

Nisem lih vec cvet mladosti. Tudi dekle nisem, sem odrasla zenska, z otroci, locena in iscem zrelega moskega okrog 40 let, tudi locenega in z otroci. Mamini sincki me ne zanimajo, tudi avanture ne. Tudi mamini sincki +- 40 me ne interesirajo. Druzenje potem , pa ce kaksna iskrica poskoci, toliko boljse. Z moskim se moram prvo ujeti na custveni in psihicni ravni, potem sele na fizicni.

Nisem lih vec cvet mladosti. Tudi dekle nisem, sem odrasla zenska, z otroci, locena in iscem zrelega moskega okrog 40 let, tudi locenega in z otroci. Mamini sincki me ne zanimajo, tudi avanture ne. Tudi mamini sincki +- 40 me ne interesirajo. Druzenje potem pa ce kaksna iskrica poskoci, toliko boljse. Z moskim se moram prvo ujet na custveni in psihicni ravni, potem sele na fizicni.

Kje kakšna starejša dama za vroča srečanja, 50+65 let, sam imam 38 let, postaven..

onafroy@gmail.com

Obdarjen, 50+65 = 115 … bi vprašal mojo mamo pa je zgleda premlada zate 😉

Ola 🙂 sem mlad fant iz obale in iščem dekle za avanturo, dekle ki si želi zabave z mladim primorcem… Če se vidiš v tej luči mi odpiši, ne grizem… Ali pa hehe 😉
Mail: fantprimorski@gmail.com

Uf, je težko dobit za sex starejšo damo, prava loterija…spet se nobena ne javi…

sem urejen fant lepega videza star 25let in me zelo privlačijo starejse zenske..rad exprementiram.. sem visok, postaven, zelo diskreten, higieničen, nezakompliciran, simpatičen in nezatežen 188 86 19cm… če ste za kakšno srečanje ali še raje redna srečanja odpišite..rad bi vas razvajal na način ki vami je najbol ušeč

Vsec so mi dame tvojih let. Zelel bi te bolje spoznat. Lahko mi pise na gmail ivanpirc24@gmail.com

sem urejen fant lepega videza star 24let in me zelo privlačijo dame tvojih let..rad exprementiram.. sem visok, postaven, zelo diskreten, higieničen, nezakompliciran, simpatičen in nezatežen 188 86 19cm… če ste za kakšno srečanje ali še raje redna srečanja odpišite..rad bi vas razvajal na način ki vami je najbol ušeč

Franci5, pisi na anastazija80@gmail.com

Potem pa bova cajanko ponovila ?, onafroy@gmail.com

Onafroy@gmail.com, se pravi,da “cajanko” lahko ponoviva.

ja pa poskusmo tudi po tej poti, namreč sm že večkrat pisal na forumu za sopotnike pa ni preveč primork, no ja ker se tu govori o povsem drugih zmenkih bi jaz iskal eno primorko, oziroma z obale bi blo fajn , več da se spoznava pa da se prijateljsko druživa , če je prijatljstvo tako iskreno saj pride tudi kaj več , tako da najprej bi rad spoznal meni primern žensko, star sm 46 let tako da bi najraje eno do mojih let spoznal, no ja če hočete se mi lahko vse javite ne glede na leta al drugo , sam da si želite novih spoznanstev , spoznavanje novih ljudi v vašem okolišu in predvsem druženja s temi novimi ljudmi…če hočete čim hitrejši kontakt in odgovor mi pripnite vaš mail tako da tud slikco si lahko zmenjava..ciao ciao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close