Iščeva par
Mogoče bi se pa midva lahko spoznala…..
tade7992@gmail.com
Iscem resno damo za veckratna vroca srecanja sem pa 42 letni gorenjc ce je katera tok pogumna mi naj le pise tu ozi na mail gorenjc666@gmail.com
Piši mi na mareljx@gmail.com sem iz Ljubljane, 46 let, visok, vitek….več po mailu….
Mare
Iščem dekle (okrog 25-30 let). Lahko tudi z očetovskim kompleksom.
V primeru da si v zvezi, poročena ipd…. Vedi da sem dominanten, še posebej v postelji. Če ti to ugaja, še toliko bolje.
Počasi grem proti 40 leti. Štajerski konec. Ločen, oba otroka sta pri nekdanji. Dominanten. Široka ramena in postaven (181cm). 115Kg a ne debel, le močne kosti. Lep nasmeh. Vedno pripravljen za bedarije ali hec. Včasih ko mi je volja se pobrijem. Zelo aktiven v postelji.
Zelo dober poslušalec. Še tvoje najbolj globoke misli mi lahko zaupaš in te bom poslušal. Pijem le kdaj ob priložnosti (kak kozarec) in ne kadim.
Brez heca si ne predstavljam zveze.
V primeru da si zainteresirana. Napiši mi zasebno sporočilo tukaj na forumu.
Caw Caw sva par 35let moški ženska oba. Zelo strastna v postelji iščeva pa NJO za uživanje. In kaj več. Če si katera želi. Piši Risi. upajmo@gmail.com
Prijeten, urejen, poročen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če ti mož ne posveča dovolj pozornosti in si želiš diskretno druženje, mi piši.
Pregnati sivo monotonost vsakdana, z njo. Vezano, resno, diskretno.
Tipkanje, klepetanje, spoznavanje, zaupanje… na dolgi rok.
Če se pojavi ujemanje, morda spoznavna kavica. Naprej pa, kdo ve? 🙂
Sedaj pa… je to izvedljivo ali ne? Sem prevelik optimist? Se pustim presenetit.
Lepo, deževno nedeljo vsem!
P.S.: sem prijavljen, tako da kontaktirat mene, ne bo (pre)velik problem 🙂
Sva mlad parček v srednjih tridesetih in iščeva dekle za popestritev. Sva zelo prijazna, urejena in normalnih postav. Ona je bsx in zanaju bi bila ta izkušnja prvič. Bodi resna in urejena, z veliko željo po odkrivanju novega. Leta niso ovira 😉
Če se najdeš nama piši na 84midva84@gmail.com
P.S. Moški niti se ne trudite.
… ki ima rada v globoko v sebi dobrih 18cm. Piši mi na j3biv3ter@gmail.com. Pa lep dan!
Ker je glede na letošnjo situacijo težko koga spoznat v živo poskusim še tu.
Sm samski 25 letnik vitke postave,iščem punco/žensko iz goriške regije,zaenkrat samo virtualno,ko se stanje z ukrepi umiri pa tudi kaj več od klepeta,najraje na dolgi rok.
Mail tourig95@gmail.com če mi že pišeš se malo opiši in predstavi svoje želje.
Forum je zaprt za komentiranje.