Iščeva par
Iščem punco za redna medsebojna oralna zadovoljevanja.
trimix71@gmail.com
Urejeno žensko za občasna srečanja iščem, diskretnost obvezna. Sem poročen urejen moški v srednjih 50 ih , 180/95 , urejen . Ne iščem manekenke ampak urejeno žensko, ki skrbi za svoje telo in si želi morda prijetnih trenutkov, ki jih pogreša. Območje jugovzhodne in osrednje Slovenije. Kontakt lahko tu ali pa na mail : ljubim30@gmail.com
2 podjetnika iščeta prijazno žensko (20-36 let) za občasna srečanja v troje v centru Ljubljane.
Več na datosemjaz@yahoo.com
S.
Študentka 27 obala piši mi na meil manuel@briskula.si
Iščem žensko za dopisovanje
Iščem žensko za kaj vročega druženje/seks (ob kemiji) brez obveznosti..leta niso pomembna.. zelo rad masiram pa ližem.. obožujem ko je ženska zadovoljena.. diskreten 29let 183cm 77kg Ljubljana Mail: loverloverrr89@gmail.com
Lp
ce katera punca zeli:
Samski sem, zaposlen,stabilen. Lahko pomagam. Letnik sem 1987. Lokacija ni problem.
Zelim druzbo in intimno druzenje
nikzivkovic3009@gmail.com
Javi se sem iz obale neki.neki1@hotmail.com
Vezana 40 letnica iščem diskretnega prijatelja.
Tadeja piši na rakun149@gmail.com
Pisi na mail mojmalinispe@gmail.com
Sem športnik velik 190 atletska postava in dovolj star 😉
Star 22, sportnik z atletsko postavo (190cm).
Iscem starejso zensko za diskretna srecanja 😉
Pisi na mail: mojmalinispe@gmail.com
Pozdravljene, drage dame! Sem skuliral 26-letni mladenič, željen novih dogodivščin 😉 Imam 186 cm, cca 80 kg, six-pack (v hladilniku), sem samski in zaposlen. Če katero mogoče zanima, mi lahko piše na tincektine123@gmail.com 🙂
Iščem urejeno in diskretno damo za srečanja. Kot podrejen bi si želel izpolnjevati tvoje ukaze.
Prosim pošlji zasebno sporočilo ali piši na dirtynerdboy@yahoo.com
Mlajša vitalna upokojenka iščem vitalnega prijatelja
želim spoznati tebe katera imaš rada drugačen sex kot je klasika in rutina. podajva se v svet v katerem uživaš in kjer sram ne obstaja kjer se vse dogaja med name in kjer ni prostora za očitanje. najdiva se predajva se zgolj užitkom kjer naju oba navdihujejo in naju popolnoma prevzamejo. jajopajo687@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.