Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščete ugodne letalske vozovnice??????

Iščete ugodne letalske vozovnice??????

Verjetno ste se že kdaj vprašali, kateri parametri so pomembni pri ceni letalskih vozovnic?

Že nekaj let se profesionalno ukvarjam s prodajo letalskih vozovni (predvsem vozovni po nižjih cenah, ki so prijazne za vska žep), če vas karkoli zanim mi pišite na e-mail: vozovnice@yahoo.com z veseljem bom odgovoril na vaša zastavljena vprašanja oz. pomagal vam bom poiskati najugodnejšo rešitev za vas.

Daj, napiši kak primer, kaj je zate ugodna let. vozovnica. Da vidimo …
Dandanes se na internetu najde že vse ..

No, če že misliš, da nujno potrebuješ reklamo, kljub temu, da si tako dober…

Iščem karto za Peking, dve odrasli osebi in dva dojenčka (manj kot 2 leti) let tja začetek julija, let nazaj začetek avgusta in eno karto, odrasla oseba, samo iz Pekinga nazaj, začetek avgusta. Dan gor ali dol je vseeno.

Kaj lahko ponudiš? Smo izkušeni popotniki, zato se lahko tudi prilagodimo, odhod in prihod pa tudi letališče je po tvoji izbiri. Smo resni in te karte resno iščemo (če sem čisto odkrit, smo nekaj že našli, nismo pa še rezervirali).

lp

bv

Če si avanturist, pojdi z Aeroflotom iz Dunaja čez Moskvo, karte rezerviraš na http://www.restplatzboerse.at. Potoval sem že veliko, ampak Aeroflot je pa nekaj izjemnega. Po pol ure je zmanjkalo piva, potem vodke, po 2-urnem nalivu na šanghajskem letališču je začela puščati streha, potniki ( predvsem ruski ) se ga z alkotom nadijejo do konca že po parih urah leta, tako da spat itak ne moreš, preostane ti, da se ga z njimi nabiješ še ti. Ni za družine z majhnimi otroci. Karta je bila pa zelo poceni, se mi zdi da s taksami okoli 500 EUR. Janez

Vedno se začudim ko nekdo napiše kaj je ugodna karta! Res je vse relativno, kar je vedel že Einstein.

Na primer zame je poceni karta, ki sem jo danes našel na netu: jamajka za 12 dni – cena 147 evrov!!
Leti se čez 35 ur! Iz Frankfurta. Pravzaprav razmišljam da bi klikno in si rezerviral. do FRA pridem z ryaniarom za 45 evrov (19e + takse).

to je to!

JS1, sicer sem že nekajkrat letel z Aeroflotom, res so se ga potniki večinoma zatolkli, drugače pa ni bilo tako hudo…

Pravzaprav z letalom ni bilo nič posebnega narobe.

Hm, pa tudi najcenejši ni. Letalska karta Peking Ljubljana pride preko 400 jurjev, dvakrat toliko, kot povratna na isti relaciji.

Ampak očitnoi tip, tudi če je najcenejši (česar ni mogoče preverit), je pa zagotovo najpočasnejši v odgovarjanju.

lp

bv

Ja očitno nisi imel sreče, da je počasn se nebi strinjala saj sem dobila odgovor v pol ure. Pa še to js gre junija v Washington za 200 EUR + takse iz Ljubljane se ti zdi to drago, če ti povem, da sem obrnala vse agencije v Ljubljani????

Ce se prav spomnim je noname pred casom oglaseval 3 razlicna potovanja s svojo agencijo, sedaj pa oglasuje se letalske karte. Naj si vsak ustvari svoje mnenje…

maja75, sta v sorodu ali samo prijatelja?

Da pojasnim zadnji stavek. Tezko verjamem, da si se registrirala samo zato, da pohvalis to agencijo.

Poleg tega pa mislim, da so forumi namenjeni temu, da vec ljudi pride do pravih informacij, tako da prosim povej, s katero letalsko druzbo letis in kje je mogoce to karto kupiti (Internet naslov?). Upam, da mi tukaj ne bos napisala kaksne slovenske agencije.

Zanimivi pomisleki ostalih glede na ponudbo o info-kartah.
Okoli 20.08. letim v Moskvo ( dve karti ), povratna cca. čez teden dni.
Imam eno dokaj zanimivo varianto ( iz Zagreba ali Budimpešte ).
Če dobiš ceneje vzamem in hvala za info!

lp

Ja kris bo ze vedel kaj je ugodna letalska vozovnica…….
Ojej, ta slovenska zavist……podn!
Drugace pa na strani http://www.traveloverland.de se vcasih najde kaj zanimivega!
Lp,
Shanti

Ja, tudi mi smo že dvakrat kupili karte preko http://www.traveloverland.de (za Kanado in Avstralijo).
So se izkazali za zanesljive (plačilo s kreditno kartico, karte lahko dvigneš na letališču, ali pa ti jih pošljejo z DHL). Ni nujno, da narediš kar direktno rezervacijo, bolje je, če jim napišeš mail in dobiš odgovor v 1 dnevu. Vsekakor se je z njimi dali precej več zmenit kot s kakšno našo agencijo. Taka je vsaj naša izkušnja. Upam, da bo še kdo našel kaj zase.

LP

Lea

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close