Iščemo idealnega poslanca/poslanko :)
Antilopa, katera od vas bo pa predsednica? Bi jo malo politično lobiral? :)))[/quote]
Jaz se nikoli ne grebem za položaje. Predsednica bo tista, ki ima najlepše noge v minici. Matjažko se je ponudil, da bo napisal program stranke in to brezplačno, ker so mu pri srcu samske ženske. :)))[/quote]
Z najdaljšim samskim stažem bo predsednica zaradi najvišjega ugleda. :)))
Človek med 30 in 35 letom doseže neko zrelost in življenjsko modrost? Hm, zase tega ne bi mogla reči, še vedno sem glupa i tupa :))) na odrešilno razsvetljenje še čakam in čakam :)[/quote]
v tem trenutku je to da si glupa in tupa celo prednost pred drugimi kandidati in imaš vse možnosti za izvolitev v primeru predčasnih volitev:)
mogoče je rešitev v kasti profesionalnih politkov ,ki bi jih vzgajali za točno to nalogo, ukine se tudi državni zbor oz parlament in imamo zgolj vlado in ministre ki vladajo ter pripadnike civilne družbe ki jih nadzirajo in jim gledajo pod prste….meni osebno je parlamentarni sistem zgrešen iz preprostega razloga, ker vedno manjšina vlada večini in se voli po strankarski pripadnosti, tisti ki smo neopredeljnei pa sploh ne hodimo na volitve … po moje je bolje da se uvede tehnokracija…saj konec koncev jo že imamo ampak se tega sploh ne zavedamo
Ne samo bradica, še kaj bi se našlo.:) Ampak on trenutno ni aktualen.
Zdaj me nekaj “nervira” ta Šušteršič… ne po fizionomiji, ampak tak “mutni” mi deluje; ne vem, če ga ne bom predlagala za ministra.)[/quote]
O Šušteršiču pa imam jaz (zaenkrat) dobro mnenje. On se ne pusti “vozati” sem in tja. No, za njega pa res verjamem, da je načelen. Mediji seveda včasih določene stvari prikažejo tako, da je javnost zavedena, ampak moje mnenje o njem je pač takšno.
Meni se na Vlačiču dopadejo njegovi lasje, bradica niti ne. 🙂
Hahaha…to nam je prirojeno :))))))))[/quote]
Politik vedno pove kar zeli povedat, ne glede na vprasanje. In spet paralela z zenskami. Ko pride dec zmatran domol in hoce jest, namesto kosila dobi zgodbo o najlepsih cevelckih.[/quote]
Nimam take izkušnje 🙂 včasih je bolje opazovati in povedati tisto, kar oceniš, da bi nekdo drug rad/želel slišati, preko foruma pa je to misija nemogoče 🙂
Hahaha…to nam je prirojeno :))))))))[/quote]
Politik vedno pove kar zeli povedat, ne glede na vprasanje. In spet paralela z zenskami. Ko pride dec zmatran domol in hoce jest, namesto kosila dobi zgodbo o najlepsih cevelckih.[/quote]
“Pametna” žena, bo možu najprej servirala dobro kosilo, ga še presenetila s kakšno sladico, ki jo ima posebno rad, potem pa nadaljevala z zgodbo o čeveljcih.:)
Ne samo bradica, še kaj bi se našlo.:) Ampak on trenutno ni aktualen.
Zdaj me nekaj “nervira” ta Šušteršič… ne po fizionomiji, ampak tak “mutni” mi deluje; ne vem, če ga ne bom predlagala za ministra.)[/quote]
O Šušteršiču pa imam jaz (zaenkrat) dobro mnenje. On se ne pusti “vozati” sem in tja. No, za njega pa res verjamem, da je načelen. Mediji seveda včasih določene stvari prikažejo tako, da je javnost zavedena, ampak moje mnenje o njem je pač takšno.
Meni se na Vlačiču dopadejo njegovi lasje, bradica niti ne. :)[/quote]
Midve sva na isti valovni… saj imam tudi jaz dobro mnenje o njem, drugače ga ne bi predlagala za ministra.:)
Nimam take izkušnje 🙂 včasih je bolje opazovati in povedati tisto, kar oceniš, da bi nekdo drug rad/želel slišati, preko foruma pa je to misija nemogoče :)[/quote]
Uhhh ni res. Poglej kako profesionalno to pocne Bibita. Vedno premisli komu pise in zato napise prav (za doticno osebo). Res pa je da vecina le ispljune svoje mnenje in se ne ozira kdo je na drugi strani sipe.
Nimam take izkušnje 🙂 včasih je bolje opazovati in povedati tisto, kar oceniš, da bi nekdo drug rad/želel slišati, preko foruma pa je to misija nemogoče :)[/quote]
Uhhh ni res. Poglej kako profesionalno to pocne Bibita. Vedno premisli komu pise in zato napise prav (za doticno osebo). Res pa je da vecina le ispljune svoje mnenje in se ne ozira kdo je na drugi strani sipe.[/quote]
Sorry, pač nisem Bibitka 🙂 ne premorem teh osebnostnih kapacitet 🙂
Uhhh ni res. Poglej kako profesionalno to pocne Bibita. Vedno premisli komu pise in zato napise prav (za doticno osebo). Res pa je da vecina le ispljune svoje mnenje in se ne ozira kdo je na drugi strani sipe.[/quote]
Bibitka bi bila dobra ministrica za zunanje zadeve ali diplomatka. :))
Forum je zaprt za komentiranje.