Iščemo idealnega poslanca/poslanko :)
Sumim, da je tole letelo na moje besede 😉
RAVNO ZATO, KER IMAMO GLASOVALNE STROJE TAM, namesto nekih poslancev imamo tako sr**je kakršno imamo. Ker tam ni nič čemur bi se reklo človek, ker jim ni mar kaj bo jutri, le danes in njihov lastni žep jih zanima…pa še to ne, ker ne razumejo, da s svojim početjem filajo nek drug žep… 🙁
Če so oni naša slika… jao meni/nam.
S tem se nikakor ne morem strinjat! :/
Hehehe…. seveda, naj se ve kdo je gazda .:)
To o tangicah pa sem spregledala…. izgleda da je intrudercek čist noter padu in je DZ (kjer bom mimogrede jaz vladala, saj vidim, da ni drugih kandidatov, še manj pa kandidatk) zamenjal za kak nočni lokal ali bordel.:)))
To o poslancih pa … imam približno enako mnenje kot ti.:)
S poudarjenim se 100 % strinjam; jaz bi pri starosti dodala še omejitev do kdaj najdalj lahko nekdo opravlja funkcijo poslanca … pomeni, ko je nekdo upokojen, tudi poslanec ne more biti več. Števio občin bi jaz zmanjšala na 60, občinski svet pa bi ukinila.:)
p.s.
Vidim, da me še čaka veliko dela, da vse to postorim.:))))
S poudarjenim se 100 % strinjam; jaz bi pri starosti dodala še omejitev do kdaj najdalj lahko nekdo opravlja funkcijo poslanca … pomeni, ko je nekdo upokojen, tudi poslanec ne more biti več. Števio občin bi jaz zmanjšala na 60, občinski svet pa bi ukinila.:)
p.s.
Vidim, da me še čaka veliko dela, da vse to postorim.:))))[/quote]
Bibitka, imaš mojo podporo. 🙂
Pri realizaciji svojih ukrepov ne boš sama.
p.s.
Vidim, da me še čaka veliko dela, da vse to postorim.:))))[/quote]
Občinski svet bi ukinila? Občinski svet je predstavniški organ na lokalni ravni, enako kot državni zbor na državni ravni. Torej bi županom dala škarje in platno, čeprav veš, da imamo veliko “lokalnih šerifov”?
Je pa zanimivo vprašanje, zakaj se pošteni ljudje ne odločajo za politiko ?[/quote]
Tudi pošteni ljudje se odločajo za politiko, vprašanje je le, kako daleč prilezejo. V politiki se zadržijo tisti z debelo kožo.[/quote]
Verjamem, da so v manjšini, kar še dodatno otežuje njihov obstanek.
Upam, da se čim prej organizira resnična alternativa in preženemo podgane, ki so naselile parlament. 🙂
Robi, hvala; to je res fajn občutek, če veš, da nisi sam.:)
Ne, ne… napaka; državni svet bi/bom ukinila.:)
Hvala za lepo mnenje, ki ga imaš o meni; sicer pa jaz sem grem virtualno političarko, tako da s tem ne bo nobene škode, vsaj kakšne večje ne.:)[/quote]
Bibitka je dokazala, da je virtualna političarka, ko je enkrat napisala, da ji je všeč bradica od Patricka Vlačiča. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.