Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem žensko, ki hoče še več

Iščem žensko, ki hoče še več

Iščem potrebno žensko, ki hoče še več uživanja in seksa. Leta tvoja me ne zanimajo. Moraš pa imeti dobro postavo. Sem dobro stoječ…. Lahko te zelo dobro potešim… Vam manjka strasten….?

.https://youtu.be/Vn6p0yGlwy8?si=8DObiZj6hrr-4RcS

Koliko ur, ali še bolje, dni lahko stojiš?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5414, 20.09.2025 ob 18:35

Koliko ur, ali še bolje, dni lahko stojiš?

Moj vedno stoji za ženske z dobro postavo. Tebe zanima, da se spoznava in zmeniva? Kaj ti iščeš?

Če je dobra postava, koliko ur lahko stojiš?

Anonimno 5414, 20.09.2025 ob 18:56

Če je dobra postava, koliko ur lahko stojiš?

Lahko 8 ur in več z malo predaha vmes, če je dobra postava ženske. Te zanima srečanje ali kaj ti iščeš?

Anonimno 9333, 20.09.2025 ob 19:03

Lahko 8 ur in več z malo predaha vmes, če je dobra postava ženske. Te zanima srečanje ali kaj ti iščeš?

SRečanje me zanima samo v primeru, da brez predaha stojiš minimalno 48 ur. Se zmeniva? Te zanima?

Anonimno 5414, 20.09.2025 ob 19:09

SRečanje me zanima samo v primeru, da brez predaha stojiš minimalno 48 ur. Se zmeniva? Te zanima?

Ja me zanima, da se zmeniva. Imaš ti dobro postavo? Si izmenjava kontakt?

Če pa stojiš samo 8 ur, haloo, pa še to s predahom joj joj joj…

Anonimno 5414, 20.09.2025 ob 19:25

Če pa stojiš samo 8 ur, haloo, pa še to s predahom joj joj joj…

Več kakor 8 ur do 48 ur. Boš imela večkratne orgazme… Hočeš imet zaporedno večkrat orgazme…? Se zmeniva….?

A tukaj se skrivaš, glej ga glej, kako je sramežljiv. V glavnem, pajkice so že skoraj dokončane, ui uiuiui zate!! Veš, kako so lepe. Glede na tvoje karakteristike imajo zdaj zelo lepe vzorčke na zeleni podlagi. In sicer joški vseh oblik s sedmimi odtenki rumene barve.

Komaj čakam, da si jih probaš, da vidimo, če je še treba kaj doštrikat. Imajo zelo visok pas, to je zdaj moderno, da bo tvoj trebuh cel pokrit, da ne bo zeblo.

Za zgornji del pa kakor hočeš, pasal bi kak naštrikan top z dolgimi rokavi, da ne bo zeblo, ker ptiči se že zbirajo in zna kmalu biti hladneje. Mòram pogruntati barvo, pasala bi rozasta ali pa turkizno modra. Katera ti je ljubša?

No zdaj vsaj vemo zakaj tvoj mozak ni prekrvavljen normalno 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close