Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem žensko

Iščem žensko

Živjo!

Sem 40-letnik, poročen in iščem ženske za avanturo. Interesentke športne postave, ljubiteljice posteljnih radosti in vročega perila, status ni pomemben – naj se javijo.

Vsem en lep pozdrav z Gorenjske.

Zoltan

Tukaj so same svetnice,smrtni greh,če se ti oglasijo!!!

Dejmo, dejmo! Ne omahovat. Za vse zaskrbljene naj še povem, da si lahko nataknem tudi masko.

LP Zoltan

Živijo! Si poizkusil že na portalih s sex oglasi kot je denimo Urgenca.com?[/url]

Hej, jaz sem Eva! Sem moderatorka Seksa v mestu, sem pa tudi virtualna, »vroča« skrbnica portala za odrasle [url=https://www.urgenca.com/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila]urgenca.com[/url], obenem pa tudi avtorica na erotičnem blogu [url=https://www.urgenca.com/evin-svet/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila_ES]Evin Svet[/url]. Ne glede na to, ali so ti bližje res vroče, erotične zgodbe in drugi pikantni zapisi, ali pa si morda bolj za »pravo« akcijo, ti v moji družbi nikoli ne bo dolgčas.

Na urgenci ni nobene resne

Ja saj tud moški niso. Al se mularija oglaša al pa upokojenci. Mislijo da bojo prišli z drugega konca slovenije, jaz jim bom pa vrata svojega doma odprla. Al pa se zmeniš za pijačo te pa pusti na cedilu. Toliko o resnosti na urgenci.

zmeni se z menoj pa boš ugotovila da še obstajamo resni milangabro@gmail.com

Vsaka spletna stran za spoznavanje je- NATEGNITIS , ja, članarino bi pokasirali, dobiš pa nič, lastna izkušnja, je boljše iti med ljudi, pa se obnašati kulturno, navezovati stik, pa se prej kaj najde, tiste tako zvane strani za spoznavanje in,…..tra-la-la,…samo čvekaš lahko- za evre seveda, do stikov nikoli ne pride, niti do spoznavne kave, ko na enem portalu ni več dovolj prihodkov, si moderatorji izmislijo drugega in tako v nedogled, slike vzete iz tujihportalov, eh folk ne nasedajte, če že plačate, plačajte vsaj prostitutki, boste doživeli vsaj minimum ženske, ne pa MEGLO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close