Iščem ženo za mojega moža
Če nimaš bolezni – od česa pa imaš bolečine? Od nekje morajo izvirat, zakaj ne zagnjaviš zdravnike. osebni zdravnik te mora poslat naprej. Menda pa ja veš kje čutiš bolečino in kakšno.
Če si depresivna – kaj ti mož nič ne pomaga, družina, prijateljice. Jaz ti svetujem, da nehaš za AD in začneš hodit v naravo. Ful pomaga.
Draga moja, če bi ti res imela takšne bolečine kot govoriš, če bi jemala antidepresive kot navajaš se niti slučajno ne bi potikala po MONU. Sama sem dala skozi eno obdobje z depresijo in vem, da te takrat ne zanima res NOBENA stvar.
Če provociraš se mi zdi to prav grdo in podlo do vseh tistih, ki pa imajo res take težave in si ne znajo pomagat. In tule se je znašlo kar nekaj ljudi, ki so ti lepo svetovali – in tudi njih nesramno izkoriščaš.
Preko foruma ti nihče ne more pomagat, to so prazne črke na ekranu! Za pomoč in pogovor imaš moža, družino, prijateljice, predvsem pa si potrebna PSIHIATRA. Ne vem kdo ti je sploh predpisal AD?
In še to – ne moreš ti odločat o tem kaj in kako bo postopal mož, ne moreš mu ti iskat žene …in ja ubogi tvoj mož in tvoji otroci, da imajo tako ženo in mamo, ki jim ni mar za njih!!
Veš kaj,če ti drugi nemorejo pomagati,pa idi v protibolečinsko ambulanto,pa tudi zakaj ne greš k Majesu on bi ti znal pomagati.Te pa razumem,tudi jaz sem več kot eno leto imela strašne bolečine,trikrat na dan najmanj k zdravniku,protinbolečinske blokade,opreracije itd.sem bila nakoncu z močmi,zato te razumem,vendar ne obupaj,vsaj zaradi otrok,bodi sitna hodi okoli zdravnikov in ni vrag ,da nebi končno ugotovili kaj ti je.Oglasi se tudi pri Majesu,razloži mu,kaj te muči in on ti bo znal svetovati.
Jaz pa sem prepričana, da ne gre za provokacijo!! Ker že, da nekdo pomisli na kaj takega, četudi v smislu provokacije, kaže na njegove resne težave! Koliko vas je takšnih, zdravih, ki bi pomislili napisati takšno provokacijo? Nihče!
Avtorica, poišči pomoč! Takoj!! Če ne veš, kje, se obrni na svojega osebnega zdravnika in mu povej, o čem razmišljaš. Ali pa stopi naravnost do psihiatra, napotnica ni potrebna, če je urgentno.
Nočem te prepričati, da si “zmešana” (kot so še vedno pogosti predsodki), ker ti svetujem obisk psihiatra – daleč od tega! Samo nekje je potrebno začeti. Ne zanemarjam tvojih bolečin (o katerih sicer nisi povedala veliko), je pa očitno, da so postale neznosne; ne le za telo, ampak tudi za dušo. Do zdaj očitno nisi dobila pomoči, ki si jo pričakovala, želela, poptrebovala. Ampak to ni razlog za obup, še zdaleč nisi izčrpala vseh možnosti. Lahko tudi zamenjaš osebnega zdravnika, če misliš, da je tu problem.
Zaenkrat pa naredi vse, da se izkoplješ iz tega groznega, obupnega stanja brezupa! In to takoj, danes!
Veliko veliko veliko uspeha!!! Pa javi, kako rešuješ!
Mogoče ti pa lahko pomagajo tukaj:
ameral.cameron@gmail.com in http://www.golden-light.eu/
najprej pomisli na svoje otroke.. kako bi bilo tebi ce bi tvoja mama storila samomor? tudi ce bi mozu nasla novoo zeno ter otrokom matero nebi bila njihova bioloska u srcih bi jim pustila veliko praznino… ne igraj se z takimi stvarmi.. neves kaj ti je pojdi do konca… kar se tice mocnih bolecin.. obisci zdrawnike, zdravljenje tablete, bori se za zivljenje..
Ce imate bolecine, kot trgajoco bolecino, priporocam, da zdravniku/-ci recete za napotnico za revmatologo. Isto sem imela neznosne bolecine, ceprav vecinoma v nogah. Sem tudi poslusala, da sem hipohonder itd. No, na koncu so mi rekli, da je revma (testi, ki jih naroci sam zdravnik za revmo, v vecini primerov vedno pokazejo negativno, tudi tistim, ki imajo ze dlje casa revmo, ker baje niso dovolj podrobni/natancni
Ampak en nasvet: vse se da, ce se hoce. Tudi ziveti z bolecino. Mene spremlja ze par let ampak jebat ga, enkrat mi je nekdo rekel: “bolj se sekiras, slabse je
Mene zanima če mi lahko denar vrne pa objekte,grade,palače,165 gradov,hotele,trgovske centre,letališče,magno ko si mi kupila za 40 rojstni dan… seveda če je valerija 1.11.1972 ko je delala lastninjenje pa denar da mi vrne ,hiše.tovarne.ne pa da se dela z županom da je umrla da nebi rabila bivšemu moži dat kar je njegova pa je mislia drugim delit.Jaz ti ne podarjam ničesar druga kot aretacijo pa sosedam v državne zapore pa odvzem sosedam vseh računov z objekti pravno seveda če si valerija v nasprotnem primeri se opravičujem če ni ta oseba,Da ti namisel ne pride sprememba imena mamo ste skoraj obili hodit ne more z izsiljevanjem denarja ,objektov,očeta tudi umetno srce ste mu dali.mene pa tako bi ubijali pa vas bom dal če bom moral celo občino Miklavž pravno tožit pa ukc.MB to kaj delate sestrelovanje pa je tako na sodišču pa covid ko ste delali sosedi v vasi norcev po svetu.lp
Spoštovana gospa! Tudi sama bolujem že 30 let za hudo depresijo in tesnobo…tesnobo…z zdravili se ne morem zdraviti, ker nobenih zdravil telo ne sprejme!! Jaz se borim za moje najdražje…borba je težka…življenje z mano ni lahko…zato sem jim hvaležna, da sploh vstrajajo ob meni…ni pa dneva, da nimam fizičnih bolečin…podnevi in ponoči…poskusite to ignorirat za svojo druzino…v službo žal ne morem hodit, se pa potrudim, da jih čaka vsaki dan kosilo na mizi…pospravljeno stanovanje itd. Kako, vem samo jaz…vso srečo vam želim iz srca…
Jaz sem isto v depresiji. Sem v situaciji ko ne vidim izhoda. Včeraj sem muzu rekla, da edino zaradi mlajše hčerke se vztrajam. Sicer bi šla. Dajejo me hormoni, ponovno noseča, vem da bo čez par dni spet spontan splav.. Zakaj se otrok ne obdrži zdravniki ne znajo povedati. Imam ocetka ki ga zame ne briga. Mati mi teži, grozi drugače. Večja hči je v puberteti in mi vzame vso energijo. Borim se da bi ozdravela, ona noče. Mož se zaradi dela velikokrat zapre za računalnik.
Trudim se da bi hišo adaptirali, obrtniki niti ne odgovarjajo zaradi velikega obsega dela, po doma se se jim jebe.
Kaj naj..?
Žalost sem, jezna, razočarana, nimam več moči.
Forum je zaprt za komentiranje.