Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem vezano ,Celje

Iščem vezano ,Celje

Zdravo. Še vedno Iščem urejeno damo, katera si želi bit poredna ,ko drugi ne vidijo. Pravijo da so najslajše vezane…    piši v zasebno .

Želim lep dan vsem skupaj.

Jaz tudi. Sem mladosten, simpatičen, postaven…vse ostalo na privat, če katero zanimam… popolnoma diskretno.

Lojze  ,brez zamere.  Me pa zanima kolko si sposoben v postelji ,če še svojega oglasa nisi sposoben sestavit…

Naslov je : iščem vezano celje

Torej je to oglas k večjemu za tvojo ženo.

Pa lep dan želim in srečno.

Odgovor na objavo uporabnika
zmedavglavi, 08.08.2025 ob 10:22

Lojze  ,brez zamere.  Me pa zanima kolko si sposoben v postelji ,če še svojega oglasa nisi sposoben sestavit…

Naslov je : iščem vezano celje

Torej je to oglas k večjemu za tvojo ženo.

Pa lep dan želim in srečno.

Ne zamerim, ampak če prav razumem je to FORUM, pa ne stran za oglaševanje…

Veliko sreče ti želim pri iskanji in ne se bat konkurence, v morju je dovolj rib za vse.

Zakaj naj bi bila vezana slajša?

zmedavglavi, 08.08.2025 ob 07:48

Zdravo. Še vedno Iščem urejeno damo, katera si želi bit poredna ,ko drugi ne vidijo. Pravijo da so najslajše vezane…    piši v zasebno .

Želim lep dan vsem skupaj.

Tako pravijo poročeni kurvirji taki kot si ti. Ženo raj porihtej, ne pa da se goniš naokoli. Se bojiš da se zve a ne? Pa otrokom povej kaki kurbirček je njihov oči.

Vezana,nevezana, 14.08.2025 ob 10:16

Zakaj naj bi bila vezana slajša?

Po moje zato, ker ne bo nobenmu povedala, tudi če bo slabo porihtana.

Pri meni ni tako, vse so mi sladke in sladkejše, z vsemi bi se enako potrudil, le zanimanja je, na mojo žalost, bolj malo.

Jutro. Vezana samo zato ,ker ve kaj si želi. Prvo ste trije tipi moških:neodločne copate kateri potrebujete čvrsto žensko roko, katera vas vodi skozi življenje (mama ali žena pač).

Potem prekriti pikeci. Poročeni z otroci . Kateri skrivate da imate radi moške .

Tretji pa pisarniški molji. Delate na karieri, dosti zaslužite. Ko pa pridete iz pisarne se usedete na kolo ,ker morate nekje pokuriti stres in zbistrit glavo, ter nekaj naredit za svoje telo.

Vsi pa imate doma žene,katere so večinoma same z otroci. Vozijo vse in čakajo da se vam kurac dvigne. Celi tečni in utrujeni. Ženi pa nič ne pomeni več ,tudi ko ji prineseš in daš na mizo 5000 vsak mesec.

Ona si želi samo da jo slišiš, objameš, mogoče samo pogovor kateri ni o delu… želi si mravljince in strast.

No tle pa nastopimo takšni ,kot moja malenkost. Povprečen človek časovno prilagodljiv. In ženski pač dam tisto kar potrebuje da se ponovno čuti zaželena. Pa ne govorim ravno v seksu vedno.

Najlepše pa je ko se pri seksu vname in v očeh vidiš tisti ogenj ,kateri je že zdavnaj ugasnil v vsakdanjem stresu in obveznostih.

Tudi ne razumem zakaj bi se človek kar ločil in pustil vse za seboj. Če pa mu tisti trenutki pač lahko dajo ,energijo in tisto nekaj, kar je pogrešal…

Torej fantje ! Danes, ne mislit na svojo rit in se na poti proti domu ustavite in kupite lepe rože. Stisnite svoje drage in jih vprašajte kako je preživela dan. Pa bo tudi varanja manj.

P.s za mojo ženkico pa ne skrbet vse ok . Želim vam lep začetek tedna.

Pozdravljene in hvala tistim katere ste se opogumile  ,ter  pustile kontakt v zs.  Težko je najdit  tisto kar iščeš, saj ima vsak pri sebi svoje kriterije  in nekakšno sliko kaj si želi.  Sam si želim nekoga iz okolice Celja.  Nič ne pomeni če se z nekom ujameš na drugem koncu slo. Tudi če je strast prisotna ,vožnja izniči vse skupaj. Tudi avto variante,mislim da smo prestari za to in si lahko privoščimo kaj več.

Splača se počakat na tisto pravo.  Ko se trgajo cunje iz telesa in je v zraku tisto nekaj ,je to to.

Uživajte vsi skupaj.

Vezana je seveda v redu, ker je diskretno. Se pa zakomplicira, če se poleg rekreacije zgodi preskok v srcu. Takrat je obema težko…

Kjub vsemu se sliši zelo mamljivo, da tisti, ki si lahko privoščimo med delavnim časom, lahko še kakšno žensko razveselimo. Morda samo s prisotnostjo, s tem da poslušamo, da ji povemo, kako dobro zgleda… Nekaterim to manjka. Mislim, da je veliko takih, ki jih partnerji ne vidijo, ne slišijo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close