Iščem te, tukaj sem (zasebni stiki)
Velja poskusit na tem forumu. Star sem 39 let in želim spoznat njo za resno zvezo. Živim in zaposlen sem v Ljubljani. Modro-sivih oči, rjavolas, visok 175 cm, srednje postave. Sem ljubitelj filmov in serij, pa tudi dobrih dokumentarcev. Kadar se z družbo dogovorimo, me noge nesejo na Šmarno Goro ali v kino. Od hrane prisegam na jedi na žlico. Hitro hrano si privoščim občasno, ponavadi ko gremo kam ven. Da ne bo nesporazuma, znam kuhat. ? Pa rad vsake toliko obiščem kak večji kraj. Nazadnje me je pot zanesla v prestolnico Češke.
Več izveš, če me kontaktiraš na mail poletje2025lissa@gmail.com
Si pišemo
PS: prosim, brez smetenja v temi. Temo sem odprl z namenom objave oglasov.
Dvigujem ti temo, pa eno resno vprašanje in razmislek imam zate:
Si kaj malo bral tukajšnje prispevke? Ti je kdo morda povedal (ali si sam ugotovil), da je tukaj povprečna starost ženskih uporabnic krepko čez 50?
Morda prebereš nekaj objavljenih tem in ponovno premisliš, ali bi veljalo tukaj iskat resno žensko.
Tako je. Moraš biti veren. Pojdi danes k maši. Tam je največ grešnic, katere svoje preverzije zaupajo Bogu in župniku, zato pa je tako kot je. Zagotovo se bo našla tudi kakšna za tebe. Pa ne glej na leta in lepoto. Tiste najbolj neatraktivne in starejše, so najboljša roba. Sicer pa: “Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.” Amen.
Grenivka422, 16.08.2025 ob 16:49
Lepo bi bilo za prebrat samo “Iščem te”, bere se zelo lepo. Upam da se pravi najdete in si ne boste nikoli očitali, zakaj ste se našli in pisali. Pa ne prevzemajte in ne skačite drugim v zelje. Na svetu je ogromno ljudi, za vsakega nekdo. Po dolgem času spet malo napišem …
Pred 20. leti je na nekem drugem forumu bila odprta tema s takim naslovom. Da bi se objavljali izključno oglasi. Ženske, kar pogumno. 🙂
Mene zanima, ime mi je Jelena, če si za, greva lahko na eno pijačo, drugače, stara sem 27 let, delam v administraciji, visoka sem 173 cm 67 kg, svetlo rjavi lasje, imam diplomco iz Psihologije, aja … Prsi sesttja, večja zadnjica… Pa mogoče še važna informacija, aja drugače imam kurac. Ampak en res tak debel zavrnjen masten kurac. Sem trans namreč, upam, da to res ni ovira saj veš…Važno, da je luknja.
Forum je zaprt za komentiranje.