Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Iscem sugar dadya

Iscem sugar dadya

Zivjoo kateri bi rad prijetno s koristnim sem ti na voljo…zgolj iscem enega poslovneza,kjer se mu v denarnici če namakne € ne bo nikjer poznalo….

Ti meni €€€

Jaz tebi dam v zameno sebo….

Ce se najdeš v opisu,mi pusti mejl in se dogovorima za naprej…

Sem privlačna sexy bejba ki ve kaj hoče…iscem in upam da te najdem moj sugar dady

Mwaaa

p.s Ostali obvoz

Odgovor na objavo uporabnika
Radovedna110, 16.02.2022 ob 11:53

Zivjoo kateri bi rad prijetno s koristnim sem ti na voljo…zgolj iscem enega poslovneza,kjer se mu v denarnici če namakne € ne bo nikjer poznalo….

Ti meni €€€

Jaz tebi dam v zameno sebo….

Ce se najdeš v opisu,mi pusti mejl in se dogovorima za naprej…

Sem privlačna sexy bejba ki ve kaj hoče…iscem in upam da te najdem moj sugar dady

Mwaaa

p.s Ostali obvoz

sem prijavil policiji objavo, kmalu bodo pri tebi, pripravi se

Halo tlele smo socialci, mamini in tatini sinovi, delavci v proizvodnji itd…

Kake biznismene sanjas ti tuki?

To je starsevski…

???

Sej za enkrat bomo že zbral. Več pa itak ne rabmo.

Ni edini oglas o tem…vredo prebrskaj forum…koliko objav je źe o tem…

Obvoooz sm rekla ostali ko smetite tuki

. https://youtu.be/tawOwbK5dU0

Če hočeš uspešnega poslovneža se boš prvo kot prvo rabila naučiti izražanja. Ker oni plačajo za druženje + benefits. Za samo benefits, kjer ne rabiš oz. je priporočljivo da ust ne uporabljaš za pogovore je drugačen naziv in cena. Za druženje in ostalo pa rabi sugarbaby bit vsaj osovno pismen, zabaven, razgledan, znati dati “očku ali mami” občutek da je edini in najpomembnejši na svetu…..ne vem no če je to karierni izbor zate 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
sugarbaby337, 16.02.2022 ob 12:55

Če hočeš uspešnega poslovneža se boš prvo kot prvo rabila naučiti izražanja. Ker oni plačajo za druženje + benefits. Za samo benefits, kjer ne rabiš oz. je priporočljivo da ust ne uporabljaš za pogovore je drugačen naziv in cena. Za druženje in ostalo pa rabi sugarbaby bit vsaj osovno pismen, zabaven, razgledan, znati dati “očku ali mami” občutek da je edini in najpomembnejši na svetu…..ne vem no če je to karierni izbor zate 🙂

????

rg869300@gmail.com

potapljaci.10@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close