Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iščem stanovanje

iščem stanovanje

Olja!

Ne vem, če pišem na pravi naslov, ampak poskusiti ni greh!
Sprašujem ali pozna katera osebo, ki bi moji mami oddala stanovanje (enosobno, dvosobno, garsonjera) v najem. Moja mama se mora namreč do 15. septembra izseliti iz sedanjega stanovanja, ker ga bo lastnica prodala. Lahko si predstavljate, da ni v lahki situaciji. Problem pa je v tem, da njena pokojnina zelo majhna in bi si zelo želela dobiti stanovanje, ki ne bi presegalo več kot 50.000 sit.

Lep pozdrav sem, Taja

lej teja pomagal bi ce bi povedala kje to isces…

jst sem našla perfektno stanovanje v domžalah 1 sobno za 50.000 ampak sem ga iskala kar precej časa!!!! drgač pa je v lj to težko k se vse gibljejo okrog 70.000 mogoče edino kaka garsonjera!!! iščita po internetu http://www.agencia.si al pa salomonov oglasnik!!!1 jst sm ga našla prek agencije žal plačaš še njih ampak stanovanje je perfektno!!!!!

Teja, za 50k v LJ tezko, se garsonjere ne. Seveda obstaja moznost, ampak ponavadi traja vec mesecev. Izven LJ imas moznost. V danasnjem oglasniku je nekaj oglasov za Domzale, pojdi pogledat. Ne isci preko agencije, ker se predragi, sploh se pa izogni firme MY way d.o.o., ki vedno nudi zelo ugodna stanovanja, je pa vse skupaj velik nateg.

Cau,
v LJ se da dobiti stanovanje pod 50.000 SIT, samo ponavadi je bolj staro in neogrevano. Vem za enega na Kodeljevem, ki bo prosto po 1.10.2004 . Je pa okoli 30m2, kabelska, starejse pohistvo, kuhinja, hladilnik. Sanitarije pa so spodaj v hisi zal ne direktno v stanovanju. Je pa dokaj visok strop, tako da je problem pri ogrevanju. To je bolj studentska varianta, zal ne to kar verjetno ti isces za mami. Cena je pa 140 EUR + stroski (tukaj je se kar nekaj elektrike za ogrevanje).

Lp,
Matjaz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close