Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem spotonico za kako agencijsko potovanje

Iščem spotonico za kako agencijsko potovanje

Hej vsem,

v zgodnjih 30-ih sem postala spet samska, prijatelji v glavnem poparčkani, pa iščem družbo, da bi videla še kaj sveta 🙂 Malo sem gledala potovanja z agencijo Oskar, in me mikajo kakšne do 10-dnevne zadeve a la Maroko, Iran, svilena cesta, Armenija in Gruzija … Sem pa seveda odprta za predloge. Šla bi bolj poleti, ker prej nimam dopusta.

Rajši bi videla, da se javi kakšna punca, ker res iščem samo sopotnika in ne partnerja.

Če je kakšna interesentka, moj mail je debelaberta3@gmail.com .

Pozdrav!

Živjo, čaka te pošta 😉

Pozdravček!

Hej vsi,

tema je še aktualna! Predvsem tole (Iran):

http://www.agencija-oskar.si/iran/iranski-kalejdoskop-potovanje-7003.html

LP!

Jaz grem z agencijo Oskar novembra na Sumatro, menda je noro dobro potovanje. Gre še kdo?

Jaz pa si ogledujem Najlepše plaže Filipinov, Ravbar organizira čez novo leto. Anyone?

Jaz grem na Filipine takoj!!
Pusti kontakt.

V kolikor ne boste našli sopotnikov, naj vas ne skrbi, saj še zdaleč ne boste edini, ki greste sami. Mislim, saj je skoraj vseeno ali spoznate nekoga preko neta ali pa na potovanju.
Sploh za Oskarja ne vidim težav, saj kot sem slišala od kolegic, so to posebne vrste potovanj, ne tista tipično agencijska, vsaj ta daljša in bolj avanturistična. Mislim pa, da vam tudi oni pomagajo najti koga, s katerim si lahko delite sobo in s tem znižate stroške, seveda, če je še kakšen tak prijavljen interesent poleg vas.

halo, si že našel sopotnico? No jaz bi tudi nekam šla, pa tudi nimam sopotnika. Drugače je če si z nekom prijateljsko na potovanju, ne pa sam..
Javi..
lp. N

Jaz bi tudi ta teden še nekam šla: Turčija, Kos, Sharm el Sheike,….. Želim si žensko družbo 50 – 60 let. Pišite na sadjarstvo007@gmail.com. Lp P

Punce in fantje, tudi jaz sem samska in nameravam v marcu na Filipine z Ravbarjem. Upam da bo vesela družba in ne bodo vsi poparčkani.

Oj Nitra
Bi morda kaj več o vsem skupj zaupala, ali pa če javiš kontakt?
lp

Turbo pošlji kontakt na ZS!
LP

Turbo! Pošlji kontakt za ZS

Oj
To žau ne bo šlo, ker nisem registriran. Lahko pa se oglasiš na gradbinc@yahoo.com
lp

nitra258@gmail.com

Pozdrv!

Me zanima potovanje v mesecu oktobru za Etiopijo, da bi se priključila kaki skupini, če bi to sploh mogoče, in sicer za mesec ali dva.

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close