Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice iščem sopotnika/co za Tajsko

iščem sopotnika/co za Tajsko

hey, okrog 20 dec. 2008 se odpravljam na Tajsko ali Tajska+Kambodža, ter sprašujem, če je še kdo zainteresiran? Potoval bi z agencijo zaradi pomanjkanja časa (16-20dni).

Ja, jaz sem zainteresirana, zal pa nimam te destinacije v planu za letos, ampak za naslednje leto. Grem pa tudi jaz 20. decembra na potovanje, in sicer na Sulavezi. Upam, da najdes kakega sopotnika, ce si premislis za drugo leto, grem pa jaz zraven hehe

LP

Oj!
se smem vprasati, katero agencijo si si izbral!

odločam se med “odpelji se”,”tao adventures” in “collegium”
a ima kdo izkušnje z omenjenimi agencijami? a ima kdo kakšen drug predlog oz. namig!?

Ali poznaš agencijo Enz.zo? Sem slišala veliko pohval!

živjo

vsak,ki je že kdaj potoval s kakšno turistično agencijo ima določene svojevrstne izkušnje, ki so lahko tako pozitivne, kakor tudi negativne. Kar želim povedati je tole, da vsak, ki na forumu zastavi vprašanje o pozitivnih izkušnjah z določeno agencijo, bo lahko za odziv dobil tako pozitivne izkušnje kakor tudi negativne. Sem mnenja, da je težko dobiti realen vpogled v kakovost določene agencije preko mnenj forumašev, saj se je lahko določeni agenciji izlet v določenem terminu izjalovil, v naslednjem terminu pa je bil izpeljan tipi topi…..ne dvomim v kredibilnost izjav ali izkušenj, gre se samo zato, da je težko osnovati mnenje o določeni agenciji preko foruma.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close