Iščem sopotnik/ico za Francijo/Španijo/Sicilijo v Avgustu
cao!
evo the best, jz bi sla tud v eno izmed teh drzav( sanjam o tem ze drugo leto). sam po moje da je 2/3 tedne premal- ne vem jz sm bla lansko leto en mesec v Turciji in sem jo celo obkrozla pa sva mele ful tempo, pa sva se ful stvari spustili. glede sightseeing variant- tega ne maram- obozujem trznice, lokale, predvsem so mi pa zlo pomembni lokalni ljudje- kontaktov z njimi sva imeli zelo veliko- in te situacije mi bodo tud najdlje ostale v spominu.
ja odpis ce sm nardila pozitiven prvi pisni vtis.
pa pa- eva
Nekako nimam plana, ker niti ne vem še kam grem, ne koliko časa bom bila kjerkoližebom in sploh se mi ne zdi smiselno orisati poti, ker ne bom šla sama, ampak šeznekom in mislim da bi ga morala naresti skupaj. Zatorej imam zaenkrat samo zemljevid Evrope pred nosom 🙂
Lp (kam si pa ti planirala po Siciliji..)
ojla !!!
Midva s kolegom(23,24) imava iste oziroma podobne plane za poletje. Planirava vzeti rent-a-car za 14-16 dni v začetku avgusta in se odpeljati proti Siciliji. Vmes pa si bi pa še ne hitr pogledala Rim in Neapelj. Tako bi za Sicilijo ostalo še kakšni dobrih 11, 12,13 dni. Naju tudi ne zanimajo izključno turistične točke- rada bi spoznala utrip majhnih in turistom popolnoma neznanih mest in vasic-predvsem pa poiskati kakšno prelepo in po možnosti osamljeno plažo.
Če te zanima še kaj več mi lahko pišeš na mail, da se dogovoriva ,
če ne pa en lep popotniški pozdrav !!!
lp miha
miha777@email.si
Sicilijo sem prekrižaril po dolgem in počez, če želite nekaj hintov, javite.
Drugače pa mislim, da bo v celinskem delu (osrednjem) precej vroče, dejstvo da je otok, je po mojem najpomembnejši razlog, da tam ni puščava…
poleti je vse požgano.
Drugače pa je lepa…
Za Francijo pa lahko vprašate jeseni, tam nameravamo prebiti letošnje poletje – JZ Francija (Galija, mogoče Bretanija in Normandija).
lp
bv
Forum je zaprt za komentiranje.