Iščem sopotnico
…za 14 dnevno potovanje po Južnoi Ameriki (Peru, Čile) iščem sopotnico nekje do 40 let, sam jih imam 50. Vse stroške in dnevne izdatke pokrijem. Spanje v dobrih hotelih. Če si za, se javi. Pogo je, da nisi kako komplicirano bitje, da znaš preživeti čas s dveh, da si prilagodljiva, ne kadiš, si urejena, čista oseba, prijetne vitke postave. Predvsem z obilo notranje lepote…..
popotnica, velikost prsi ni pomembna, to al bi seksala z mano al ne, ni pogoj, sem odrasel in se bom že znal sam odločiti ali si želim seksati z sopotnico ali ne. ne bodi vzvišena in ne msili, da moški nimamo pravice do izbire ali bomo ali ne bomo. Če obema paše bova, če enemu ne ne bova. Nisem imel v msilih te vrste potovanja, za take namene vem, kje se išče sopotnico, ne na tem forumu, OK. Sicer pa se itak hecaš, nič narobe, odgovor morebitnim interesentkam….
E pa *ebiga samotni popotnik, a se nisi v teh letih naučil, da je najlepše potovat sam? Pa drugač, dve države v 14 dni, to bo potovanje, da te kap. Jaz sem samo za Čile porabil 28 dni, za Argentino tudi nekaj podobnega pa se mi zdi da je bilo eno samo laufanje. Februarja bom v Peruju, a gremo na pivo? ( lahko pripelješ sopotnico, častim pir ).
Forum je zaprt za komentiranje.