Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem sopotnico za potovanje konec oktobra

Iščem sopotnico za potovanje konec oktobra

Lepo pozdravljene

Iščem sopotnico za potovanje ali počitnice nekje konec Oktobra, za do 14 dni,v mislih imam Kubo,Šrilanko,Maldivi,Mauricius, Dominikanska oz podogovoru,če si vesele in pozitivne narave in tudi ti ne želiš sama potovat se javi. Stara sem 36 let iz okolice Maribora.

Lep pozdravček.

Kaj pa moška družba? Kuba?

Mene tudi zanima, če je kdo zainteresiran za potovanje konec oktobra (predvidoma med 31.10. in 18.11.), in sicer JV Azija (Malezija/Laos/Kambođa) ali Egipt/Maroko, mogoče pride v poštev tudi Kuba. Ne želim potovati z začetniki, ostalo dogovorimo sproti, če bo interes.

Jaz bom 1-7 decembra v BKK, potem pa na sever Tajske. Bolj komot varijanta. Polet, hoteli ze placani…

imam ze karto od 18,10 do novga leta za bangkok,potem pa kot se zmenimo,se mi gdo pridruzi na poti

Kaksne interese kaj imas za po Tajski?

Palmica 76 pusti mi naslov , jaz sem že bila na kubi in tudi afrika,austarlia ,Sem krepko čez 40 , potovala sem pa z ljudmi tvoih let..:)) potovanje in prilagajanje mi gre od rok. lahko bi se kaj zmenile ker je vse prek agencij predrago.lp

sopotnik B malo pozno a kljub temu :-)Sej leta sploh niso važna, je možno da ti meni pustiš email naslov, moj je namreč sestavljen iz mojega imena in priimka, pa tega nebi ravno javno tu obešala :-)) pa se ti javim.

Palmica76.popotnica,sopotnik B,ali pa gdo ki ima v planu potovat po j.v.aziji,pa ne zeli it sam zaradi stroskov ali druzbe naj mi pise na vinika1234@gmail.com da se zmenimo kaj bolj konkretnega.

Pozdravljena vinika, gdaj pa imaš v mislih potovat? Jaz sem za letos v novembru že rezervirala dominikansko, grem kar sama, razmišlajm pa ptem drugo leto februar, marec, da bi mogoče kam skočla.

skoda.karto sem ze kupila tako da zagotovo potujem od srede oktobra do novga leta,destinacije pa bom prilagodila z morebitno sopotnico ce bo.Vsekakor grem konec januarja spet na novo pot za par mescev.

Živjo, Palmica 76.
Stara sem 34 let, samska. Zanimala bi me Dominikanska novembra. Bi se lahko pridružila?
Sem vesele in pozitivne narave, kot si napisala zgoraj.

Pozdravljen maja-maja, ja seveeeda,če želiš mi napiši email, pa se ti oglasim, pa kako več rečeva, sem pa prav zares vesela, da si se oglasla.

maja-maja, če se ne boš dogovorila s palmico76 ali če te zanima dominikanska konec oktobra-začetek novembra me kontaktiraj, če želiš!

@cubismo

pustiš kontakt?

Megy : mbr194@gmail.com
Pa se javi …. 🙂

Palmica 76, kam ti pa pišem? Daš kakšen naslov? lp, M.

maja-maja, evo ti : banecaleksandra75@gmail.com

Živjo,

vidim, da ta pogovor sicer ni več zelo aktualen, pa vsen. Ali bi koga zanimala Mehika konec oktobra in začetek novembra? Tri tedne vse skupaj? Mene predvsem zanima praznovanje dneva mrtvih in vseh svetih, potem pa še Maji in ostali ter njihove ruševine, kakšen dan plaži, potapljanje, ples na latino ritme. Če koga zanima, naj se javi na sasa_tanko@yahoo.com.

lp,Saša

Kaj pa večmesečno prezimovanje v toplih krajih, recimo na Portugalskem, na Siciliji ali v Španiji? Ali katero to zanima? Korajža seveda ni odveč.

Zdravo,

videla sem tvoj oglas na forumu, da iščeš sopotnika med drugim tudi za Maldive. Mene bi takšno potovanje zelo zanimalo, če je morda še aktulano, ali pa kam drugam, mi lahko pišeš na londonkmalu@gmail.com. lp, petra

Ojla, mene zanima .
moj mail : leta1960@gmail.com

lp Veronika

zimo nameravam prezivet v toplih krajih na potovanju,druzba bi mi prav prisla,

Katere tople kraje si si omislil in kaksno družbo?

bom potovala po JV AZIJI,tudi bi mi prav prisla druzba z dobro energijo,pustite meil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close