Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem sopotnico – Madrid

Iščem sopotnico – Madrid

Iščem sopotnico za prvomajsko potepanje po Madridu (termin 27.4-2.5.2012). Potovanje organiziram sama (letalski prevoz iz Graza, hotel preko booking.com). Stara sem 31 let.

Ojla,

mene bi pa načeloma zanimalo… sliši se super :))
Že imaš plačano karto? Po moje bi jo bilo treba kar kupiti… s katero letalsko družbo pa? Ryanair preko Stansteada?

Sama vprašanja, vem :))

Zaenkrat lep pozdrav,

N.

Zdravo,

Karte še nimam plačane. Letela bom iz Graza preko Muenchna v Madrid z Lufthanso. Sem gledala tudi variante z Ryanairom, pa ni neke v redu kombinacije (v London pride letalo kasneje, kot štarta za Madrid) pa cenovno ni neke ogromne razlike. Glede na to, da sem iz MB, mi je Graz najugodnejše letališče.

Bom pa kupila karto še v tem tednu. Lahko mi pišeš na mail mateja_h@yahoo.com, da se dogovorima za morebitno srečanje.

Lp,

Mateja

Pozdravljena, zasledila sem, da planiraš izlet v Madrid, tudi sama razmišljam o tem, ravno v tem terminu. Jaz sem tudi iz mb, stara 28 let. Do sedaj sem vedno hodla z bivšim okol, sedaj pa nobene kolegice ne spravim nikamor, sami pa mi res ni za it.
Lep podrav, Katarina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close