Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem samsko punco za druženje, izlet,….

Iščem samsko punco za druženje, izlet,….

Odgovor na objavo uporabnika
Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 19:45

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 19:12

Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 19:07

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 18:59

Avtor, napisal si vse kakšna naj bo ženska, nič pa nisi napisal kdo, kakšen si ti.

Že pri starosti se ustavi. Si 20 star, si star 50? 70?

40 letnicam vrstniki rečejo ženska. Kakšni starejši gospodje pa 40 letnici rečejo dekle, punca :).

Če boš kaj o sebi napisal, boš imel več šans, da katero najdeš :).

ah ta leta…..kaj so sploh leta? Samo številke. Jaz se sigurno bolj mladega počutim, kot pa mi kažejo leta in to je važno. Nekdo je lahko že pri 20 starček, nekdo pa pri večji številki – mlajši. Mislim glede videza, načina življenja, nazorov,….poznam 20 letnike ki so kot upokojenci (služba dom) brez hobijev, nikamor ne gredo, brez družabnega življenja, brez vsebine,…v bistvu se življenje začne šele kasneje ko pride denar i z njim svoboda. Ne želim si biti več star 20 let, mogoče je za ženske drugače saj lepota z leti mine, jaz pa sem na življenskem vrhuncu, ki upam da bo trajal še dolgo

Hm, ampak tebi je važno koliko je ženska stara :).

Verjemi, da je ženskam tudi hudo važno koliko je moški star. In ja, zdaj še bolj sumim, da si en star gospod :).

Jaz sem namreč v takih letih kot ti iščeš in ja, mi še kdo reče, da sem dekle, punca, ampak to so res sami stari gospodje za katere sem res še mladenka :).

mislim stari gospodje…kdo pa so stari gospodje? Kje je meja? Sploh pa leta so kr neki. Če imam jaz energijo, sredstva, željo, interes,…za druženje z mladimi in jih lahko dohajam, kaj je to važno, koliko sem star? Saj se ne rabiš poročiti z mano? Saj mi ne piše na obrazu koliko sem star, a ni važno da imava skupne interese. Lahko da jih imava več kot p ajih imaš z nekim svojim vrstnikom, ki je celi zaležan, zapečkar, ima dve levi roki,…mislim who cares res

Hja, pred kratkim mi je en rekel deklica. Sem se nasmejala. Ampak šlo je za moškega tam pri 80ih.

Hja, meni osebno so leta važna. Recimo z nekim 20 letnikom se težko kaj menim. Z nekim 80 letnikom pa odvisno, eni so izjemno agilni in je z njimi super debata, eni pa so že precej bogi. Ampak vseeno ne bi šla na potovanja z 80 letnikom pa naj bo še tako vitalen. Recimo na kak potep skozi kak muzej pa ni problema.

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 19:48

He,he, ti imaš pa ziher dosti več šans, da najdeš sopotnico kot jaz sopotnika za potovanja :). Jaz imam ravno ta problem, da večini ne diši potikanje tako s šotorom okrog. Jaz uživam v tem, da si vse sama splaniram (kaj si ogledati, kje, kdaj…). Šotor pa zato, ker je pač poceni. To pa bi seveda raje kaj boljšega samo denarnica ne zmore. Večina ljudi namreč raje potuje tako kot ti omenjaš. Čeprav pri tebi bo pa verjetno drug problem: večina sicer bi tako potovala, ampak denarnica ne pusti.

Meni pa Hrvaška ne potegne, letos se potikam po Evropi, ko je kaj časa. Sem pa seveda cepljena. Sem bolj za sever, Avstrija, Češka, če omenim bližje, primerne tudi v času korone… še raje pa Skandinavija.

vedno mi je zanimivo, ko ljudje mislijo kako draga so ta potovanja, pa so v bistvu tam tam s Hrvaško. Glej npr Dominikanska republika, Zelenortski otoki, Maldivi,….kar češ,..to je vse tam okrog 1500 dodatni teden pa mogoče 500-700 za doplačat Hrvaška pa tudi ni več ravno poceni, ampak j erazlika če greš v Dominikansko za 14 dni ali pa na Hrvaško, cenovno je pa skor isto. Da ne omenjam Vietnama, sem bil dol en mesec, hrana skoraj zastonj, pa zelo okusna, ljudje prijazni, plaže v Nha Trangu (pa tam ko so imeli izbor za miss sveta Vinperal) čudovite,..vsaj tako je bilo ko sem bil jaz dol pred leti. Strošek je samo letalska karta, potem pa skoraj zastonj napram Hrvaški npr…pa enkratna izkušnja. Hrvaška je v redu zaradi bližine, pa čistega morja pa jezika (tisti ki pač ne znajo angleško, starejši folk npr) pa muzika pa hrana je enaka,…skratka Hrvaška je za tiste ki ne marajo sprememb, saj včasih paše, da ni neprijetnih presenečenj. Npr. v tujini na jedilniku lahko vidiš da ponujajo kenguruja, ampak a ga boš naročila? Saj n eveš kakšen okus ima, če ga še nisi jedla. Kaj pa če ti bodo postegli s podgano? Štekaš? Včasih je boljše iti na preverjeno varianto dunajc pa pomfri, pa čevapi pa to,…ampak v tujini  včasih pa tvegaš in naročiš nekaj kar nikjer nimajo, ponavadi si razočaran, vsaj jaz. Čeprav v Vietnamu sem jedel neke full hude ribe, kot kotleti,…mislim res super, pa sploh tiste neke omakice ki jih dajo zraven, pa potem v vsako malo namakaš in to,…tega ni na Hrvaškem, to je pač samo tam oziroma v Aziji, verjetno tudi na tajskem itd,…

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 19:51

Hja, pred kratkim mi je en rekel deklica. Sem se nasmejala. Ampak šlo je za moškega tam pri 80ih.

Hja, meni osebno so leta važna. Recimo z nekim 20 letnikom se težko kaj menim. Z nekim 80 letnikom pa odvisno, eni so izjemno agilni in je z njimi super debata, eni pa so že precej bogi. Ampak vseeno ne bi šla na potovanja z 80 letnikom pa naj bo še tako vitalen. Recimo na kak potep skozi kak muzej pa ni problema.

80 letnik nisem brez skrbi, tam okrog 40 sem

Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 20:02

vedno mi je zanimivo, ko ljudje mislijo kako draga so ta potovanja, pa so v bistvu tam tam s Hrvaško. Glej npr Dominikanska republika, Zelenortski otoki, Maldivi,….kar češ,..to je vse tam okrog 1500 dodatni teden pa mogoče 500-700 za doplačat Hrvaška pa tudi ni več ravno poceni, ampak j erazlika če greš v Dominikansko za 14 dni ali pa na Hrvaško, cenovno je pa skor isto. Da ne omenjam Vietnama, sem bil dol en mesec, hrana skoraj zastonj, pa zelo okusna, ljudje prijazni, plaže v Nha Trangu (pa tam ko so imeli izbor za miss sveta Vinperal) čudovite,..vsaj tako je bilo ko sem bil jaz dol pred leti. Strošek je samo letalska karta, potem pa skoraj zastonj napram Hrvaški npr…pa enkratna izkušnja. Hrvaška je v redu zaradi bližine, pa čistega morja pa jezika (tisti ki pač ne znajo angleško, starejši folk npr) pa muzika pa hrana je enaka,…skratka Hrvaška je za tiste ki ne marajo sprememb, saj včasih paše, da ni neprijetnih presenečenj. Npr. v tujini na jedilniku lahko vidiš da ponujajo kenguruja, ampak a ga boš naročila? Saj n eveš kakšen okus ima, če ga še nisi jedla. Kaj pa če ti bodo postegli s podgano? Štekaš? Včasih je boljše iti na preverjeno varianto dunajc pa pomfri, pa čevapi pa to,…ampak v tujini  včasih pa tvegaš in naročiš nekaj kar nikjer nimajo, ponavadi si razočaran, vsaj jaz. Čeprav v Vietnamu sem jedel neke full hude ribe, kot kotleti,…mislim res super, pa sploh tiste neke omakice ki jih dajo zraven, pa potem v vsako malo namakaš in to,…tega ni na Hrvaškem, to je pač samo tam oziroma v Aziji, verjetno tudi na tajskem itd,…

Ne poznam cen na Hrvaškem :). Drugače pa Hrvaška nima take muzike kot Slovenija, to pa vem :). Nam domačo muziko imajo v Avstriji, Bavarska, Južna Tirolska :).

Jaz, ko bom kdaj šla recimo tja v JV Azijo, sem si že rekla, da bom takrat vegeterijanka :), da ne bom dobila kakih podgan ali pa netopirjev za jesti. Druafgče pa ja, ti verjamem, da je tam poceni. Pa večina jih tudi pohvali, da je ok. Jaz še nisem bila.

Jaz drugače izjemno uživam v tem, da prebiram knjige, vodnike, sestavljam plane, iščem karte, zato mi to preko agencij ne sede.

Seveda imam pa še in še želja za potikanje po svetu. Samo časa in denarja mi manjka.

Vsekakor pa uživam tudi v potikanju po Sloveniji. Neverjetno lepo državo imamo. Vedno najdem kaj novega.

A na FB si kaj probal? Tam je več skupin, kjer pišejo razno razni popotniki? IMaš take popotniške pa seveda tudi take, ki gredo prek agencij.

Tam bi po mojem lažje kaj našel. Pa tule, logično, da ne moreš oz ni pametno preveč o sebi pisat.

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 20:13

A na FB si kaj probal? Tam je več skupin, kjer pišejo razno razni popotniki? IMaš take popotniške pa seveda tudi take, ki gredo prek agencij.

Tam bi po mojem lažje kaj našel. Pa tule, logično, da ne moreš oz ni pametno preveč o sebi pisat.

Ja na FB je pa res primerno iskat punce. Vidiš slike kjer so vse napacane in bog ne daj da jo vidiš v živo, ker je druga oseba.

Anja anja, 07.07.2021 ob 19:32

Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 19:00

Anja anja, 07.07.2021 ob 18:54

Ti ne bi dajal email, mi ga pa moramo. Ja kaj pa misliš da si. Kr komandiral boš zdej. Dej ti pojdi raje s svojo mamico na sladoled, pa v toplice itd… pa bo vse rešeno.

kaj je pa s tabo narobe? Si motena? Si spet pila alkohol na soncu? Veš da tega ne smeš, ker ti hitro udari v glavo!?? Potem si pa takšna kot si, tečna, nestrpna,…pojdi malo počivat do 20.00 potem te pa čakajo filmske poslastice na pop tv-ju Ljubezen n avasi, Cukurova 3 sezona, 24 ur, vreme,….rock on!!!!!

Moten si samo ti lahko. Kdo pa še danes tukaj gor išče punce. In pišeš kot, da sem punca. Ja kako pa to veš? Moje ime zgoraj naj te ne zavede. Ampak tebe zgleda je ker imaš na vse napisano res slamo v glavi.

Bolje da jo tukaj išče kot na raznih aplikacijah kjer še velikokrat niti iz Slovenije niso.

Mene zanima v kateri skupini se da na fb kaj najdit?
Po resnici povedano mi je to tako zoprno da moram po nekem smotan fb iskat ampak po drugi strani ste pa ljudje postali vsakodnevno tako zavrti in nesocialni, že če koga ogovoriš rečeš kako besedo dve, se eni obnašajo kot ne vem kaj. A po spletu se obnašate “odprto in naivno” kot da je to nek drug svet. Pa ni.

Anonimno 7078, 07.07.2021 ob 20:42

Mene zanima v kateri skupini se da na fb kaj najdit?
Po resnici povedano mi je to tako zoprno da moram po nekem smotan fb iskat ampak po drugi strani ste pa ljudje postali vsakodnevno tako zavrti in nesocialni, že če koga ogovoriš rečeš kako besedo dve, se eni obnašajo kot ne vem kaj. A po spletu se obnašate “odprto in naivno” kot da je to nek drug svet. Pa ni.

Odvisno kaj te zanima. Včlaniš se v skupine, ki te zanimajo.

Recimo, če si zagret kolesar, se včlaniš v kako FB kolesarsko skupino pa malce spremljša debate, se vključiš v debato.

Potem imaš recimo hribolazniške skupine, teh je kar nekaj. Pa razne na temo potepanja po Sloveniji pa tujini seveda tudi.

Imaš tudi razne skupine za ljubitelje psov, mačk, zelišč, za gradbince, za kaj vem kaj…

Pač se včlaniš, debatiraš in mogoče najdeš tudi družbo. Samo ne navalit kar na kako žensko z zmenkarijami :), boš hitro odpadel. Pa tudi oglasov, da iščeš žensko, ne dajat, bodo bežale od tebe.

Borisss, 07.07.2021 ob 20:21

Ja na FB je pa res primerno iskat punce. Vidiš slike kjer so vse napacane in bog ne daj da jo vidiš v živo, ker je druga oseba.

Hja, za tiste, ki iščete punce na podlagi videza, je res kriza. Kdor pa išče žensko na podlagi karakterja pa nima težav s tem. Tako, da, ko ti bo pri ženski pomembno še kaj drugega, ne samo videz, ne boš več imel takih izkušenj kot jih imaš sedaj.

Iste sorte ptic pač skupaj letajo.

Avanturistka, 07.07.2021 ob 19:48

Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 19:37

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 19:16

Omenjaš tudi potovanja, kak stil potovanj pa ti je blizu?

Hotel, šotor…? Iz kraja v kraj ali poleževanje na hrvaški plaži?

Moški, ki radi potujejo, so precej redki, nekaterim je vrhunec potovanja poležavanje na hrvaški obali :).

v normalnih okoliščinah (brez COVID-19 sranja) zelo rad potujem preko turističnih agencij (hotel-all inclusive), ker oni za vse poskrbijo, potem tudi v hotelu organizirajo kakšne izlete kot je bilo to na Kubi kjer so nas peljali v Pinar del Rio, v Havano na tropikana show, na en otok s katamaranom kjer smo plavali z delfini,…rajši imam takšne variante kot pa da sam nekaj lutam z nahrbtnikom in ne vem kje bom spal, jedel,..ne da se hvalim ampak bil sem že na Kubi, Trinidad in Tobago, Vietnam, Tunizija, Azurna Obala, Italija, Nizozemska,…skratka rad potujem, rad imam organizirana potovanja, hotele,…udobnost skratka. Glede Hrvaške pa me sicer ne moti, poznam nekaj zares lepih plaž, lahko dosegljivih z avtomobilom (slabe 3 urice vožnje) in so prijetne z aenodnevne izlete npr. Sploh ne rabim tam prespati, pač celodnevno kopanje, sončenje,….lahko pa gremo tudi za dalj časa, osebno nimam nič proti Hrvaški, je pa res da to zame ni ravno sanjska destinacija, je pa priročna sedaj v tej situaciji, ko se vsak dan spreminjajo pravila prehoda meje sploh zame, ki nimam PCT, cepiti se ne mislim, torej pride v poštev zgolj testiranje,….pa se mi zdi da so vsak dan neka nova pravila (karantena, ni karantene, evropsko potrdilo, pa zeleno potrdilo, pa qr koda, pa nekakšni barvni zemljevidi, pa nekakšna dokazila, papirji,dokumenti, potovalni pasoši,…mislim, meni ni nič več jasno, pa se mi zdi da tudi vladi ni, ker velikokrat sem že poslal kakšen mail pa sem dobil različne odgovore, en kup teskta, pa zelo malo vsebine)

Glede na to, da si napisal kje že vse si bil potem imaš pa kar precej denarja. No potem prideš v poštev. Ker če si brez službe, bog ne daj brez avta odpadeš pri vseh.

Torej ker ima precej denarja pride v upoštev? A ene ženske ne razumete, da enim pa ni veliko denarja primarno v življenju. Marsikdo bi lahko brez težav miljonar pa se posveča drugim stvarem.

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 20:50

Hja, za tiste, ki iščete punce na podlagi videza, je res kriza. Kdor pa išče žensko na podlagi karakterja pa nima težav s tem. Tako, da, ko ti bo pri ženski pomembno še kaj drugega, ne samo videz, ne boš več imel takih izkušenj kot jih imaš sedaj.

Iste sorte ptic pač skupaj letajo.

to še pa nisem slišal da bi ženska srednjih let šla z 80 letnikom v muzej, razen s svojim dedkom, če že. Ti si tudi vredna svojega denarja kot je pregovor…

Anonimno 6072, 07.07.2021 ob 20:55

to še pa nisem slišal da bi ženska srednjih let šla z 80 letnikom v muzej, razen s svojim dedkom, če že. Ti si tudi vredna svojega denarja kot je pregovor…

Hja, v muzej še res nisem šla, na kak izlet pa že. Je pa izjemno razgledan človek, super klepet z njim. Pa ni moj dedek.

Pa ja, ni edin starejši moški, ki je ok. Sicer večina res ni 80, so pa z mojega vidika stari, a vendar vitalni, razgledani in s takimi je vredno it na kak čvek, izlet, poslušat njihova predavanja.

Od starejših ljudi se lahko marsikaj naučiš.

Tudi na smučišču včasih naletim na kake starejše ljudi in z marsikaterim je super počvekati pa par rund odsmučati.

nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 20:59

Hja, v muzej še res nisem šla, na kak izlet pa že. Je pa izjemno razgledan človek, super klepet z njim. Pa ni moj dedek.

Pa ja, ni edin starejši moški, ki je ok. Sicer večina res ni 80, so pa z mojega vidika stari, a vendar vitalni, razgledani in s takimi je vredno it na kak čvek, izlet, poslušat njihova predavanja.

Od starejših ljudi se lahko marsikaj naučiš.

Tudi na smučišču včasih naletim na kake starejše ljudi in z marsikaterim je super počvekati pa par rund odsmučati.

Z 80-letniki okol hodiš??? Ti si pa res čudna.

Sigurno ne hodi z 80 letniki ki so bili delavci, ampak prej kakšni upokojeni bogataši. Ve se kam pes taco moli…

Tudi ko gledam ko so ženske stare 50 pa moški 30 ali še manj in tudi obratno, pa so skupaj.
Če je 20 ali več let razlike je to skorajda kot da bi sin in mati hodila ali pa oče in hči. Včasih so imeli ljudje bolj hrbtenico.

Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 13:21

Sem samski in iščem zanimivo punco za druženje. Seks mi ni v prvem planu, mogoče kasneje, v kolikor bo obojestranska privlačnost. Bolj iščem punco za na sladoled, večerjo, kino, morje, sprehode, obisk galerij in muzejev, nakupovanje, potovanja,…skratka druženje.

Sem pa kar izbirčen, niti ne toliko po videzu (čeprav tudi, itak…saj kdo pa ni no) ampak predvsem me motijo dolgočasne ženske, brez vsebine, nezgovorne,…skratka, je kje kakšna, ki išče moškega za druženje. Pa prosim brez nekih obupank, ki iščejo poroko, spermo za zanositev itd,….druženje pač, enkrat grema na morje, drugič v gardaland, tretjič na sladoled,…takšne stvari, ker jeseni bomo itak spet vsi zaprti v občine in nam bo žal, ker nismo bolje izkoristili tale “prepih” svobode. Pa iščem tam nekje do 40 leta, čeprav idealno bi bilo do 33, rajši imam mlajša dekleta.

A bi si lahko še malo bolj lagal pa metal peska v oči, a? No, dej! Še malo! Dej!

Babo iščeš za PO FU KAT! Ne pa za na sladoled pa ptičke poslušat!

Če nisi sposoben fejk mejla odpret ti tud v postli ne gre dobro. Neiznajedljivih decev pa ženske ne maramo.

Kvečjemu 10 ali pa še to ne.

Anja anja, 07.07.2021 ob 18:09

Pa vse ti plačaš. Vauu kakšen frajer. Na sladoled bi me peljaj, pa v Gardaland. Kaj a smo 15 stari???

Iznajdljiv je dovolj, da je napisal provokacijo, s katero raziskuje tržišče obupanih samskih žensk.

Ne gre in ne gre, 07.07.2021 ob 22:37

Če nisi sposoben fejk mejla odpret ti tud v postli ne gre dobro. Neiznajedljivih decev pa ženske ne maramo.

eh jej, 07.07.2021 ob 14:20

Taki ste pa res najbolj smešni….cel kup zahtev ima zanjo, a sam je očitno tako nezanimiv in neprivlačen, da more na STARŠEVSKEM ČVEKU iskat…. LOL

Jah, žive ženske si ne more kupit kot kepce sladoleda ali pa po katalogu  sestavljeno po željah naročit 🙂 Oziroma lahko – tako, tasilikonsko, ki izgleda kot prava, stane pa par tisoč evrov – pa tudi zvoke med sekskom baje spušča – čeg abo ša še to motilo, jih pa lahko “zgasne” ( slednja beseda namerno napisana v štajerskem dialektu, da bo razumel).

Pa dandanes šotor in avtodom je še najbolj varna opcija, da spiš vedno v svojem, v svoji posteljnini- v teh koronavojna cajtih v množičnih nastanitvah, kjer se menjajo uporabniki ko na avtobanu ( ni samo menjava posteljnine in malo pobrisanega naokoli z eno in isto cunjo vse) in nikoli ne veš, kaj je kdo počel po preprogah, vzglavju postelje, zavesah, po stenah masaker krvnih madežev, po kotih kopalnice pa plesen in ostanki umazanije, pubičnih dlak – ja, se potuhnjeno skrijejo, pa četudi v 5ih zvezdicah nastanitvah…. ( tega ne menjajo tako kot posteljnino – samo z modro  UV lučko preveriš kje kdaj , pa četudi 4 zvezdice All inclusive  variaante, pa se ti “milo stori” od gnusa koliko bioloških ostankov od drugih je še  tam, kjer ne bi smeli biti. In ti to potem kot gost, ki še pošteno in dobro plača vohaš, dihaš, ležiš na tem. 🙂 Zato pa ja, živela lastna postelja tudi na potovanju, kolikor je le možno.

Se stinjam s tabo. Drugeče mislim, da je avtor nek samski, kot sam pravi star okoli 40, živi pomoje še pri mamici in brez službe. Tukaj gor pa fantazira.

Anonimna69, 08.07.2021 ob 08:03

Se stinjam s tabo. Drugeče mislim, da je avtor nek samski, kot sam pravi star okoli 40, živi pomoje še pri mamici in brez službe. Tukaj gor pa fantazira.

Si pozabla dodati, da mu mama še plenice menjuje!!!

Pleničar, 08.07.2021 ob 08:13

Si pozabla dodati, da mu mama še plenice menjuje!!!

????. Pa brez avta, tle pa frajari kaj on je. Poznamo mi take bluzerje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close