Iščem resno ljubimko, dolgoročno
Zaradi zdolgočasene žene želim spoznati resno ljubimko, za dolgoročno druženje. Bodi resna, poročena, leta niso pogoj.
49 letnik, normalne postave, želim spoznati resno ljubimko, za dolgoročno druženje. Iščem resno, poročeno, preprosto žensko, ki ji manjka intimnih trenutkov.
Anonimna207….pisi mi…tudi sam iščem žensko za druženja, vroče strastne noči…
Piši mi na drsokecdrsokec@gmail.com
Lp
markop163, 17.01.2025 ob 06:14
49 letnik, normalne postave, želim spoznati resno ljubimko, za dolgoročno druženje. Iščem resno, poročeno, preprosto žensko, ki ji manjka intimnih trenutkov.
Povej mi kaj več o sebi, želje, pričakovanja.
imela bi te, 01.02.2025 ob 09:55
Povej mi kaj več o sebi, želje, pričakovanja.
Lahko še oglasiš na peter444go@gmail.com in kaj več rečeva
Imela bi te…pisi mi na drsokecdrsokec@gmail.com…
Lahko tudi zasebno sporočilo…
In se zmeniva vse…
Lp
Lahko mi pišeš na emed84110@gmail.com
Imela bi te…piši mi na drsokecdrsokec@gmail.com…in se zmeniva vse…
Lp
Želim spoznati prijetno, iskreno, zrelo, poročeno žensko, za druženje, skupne trenutke v dvoje. Če ti doma mož odreka pozornost in ti manjka intimnih trenutkov, pogovora, druženja, se mi javi. Imam 49 let, sem normalne postave, komunikativen, s smislom za humor, kaj več pa v sporočilih.
Želim spoznati prijetno, iskreno, zrelo, poročeno žensko, za druženje, skupne trenutke v dvoje. Če ti doma mož odreka pozornost in ti manjka intimnih trenutkov, pogovora, druženja, se mi javi. Imam 49 let, sem normalne postave, komunikativen, s smislom za humor, več pa v sporočilih.
Pozdravljene,
sem 49 letnik, normalne postave. Želim spoznati resno ljubimko, za dolgoročno druženje. Iščem resno, poročeno, preprosto žensko, ki ji manjka intimnih trenutkov.
Blazko3343@gmail.com pa piši ?
Forum je zaprt za komentiranje.