Iščem računovodski servis v LJ ki bi mi vodil zadeve za normirani sp, al pa če Barca dela kaj po strani?
V bistvu cisto vseeno, kje sem, ker racunovodsko delam samo za par znancev oz.prijateljev ali drustev, katerih clanica sem, glavna dejavnost podjetja je dejanska proizvodnja za par podjetij, vse skupaj pa je v bistvo “samo za zraven”, ob redni zaposlitvi.[/quote]
Ne vem, če je vseeno, fajn je, da je računovodja v kraju, kjer imaš podjetje ali blizu. Če ni skrivnost, bi te vprašala, vsaj iz katerega konca …[/quote]
Seveda je super, ce imas racunovodstvo blizu, da lahko osebno odneses tja dokumentacijo, se dogovoris za osebni razgovor….
To, da je vseeno, kje imam jaz dejavnost, se je nanasalo na to, da moja primarna dejavnost (poleg sluzbe) ni racunovodstvo in ne jemljem novih strank.
Jozica Pocinka (na 3 mesce placamo 50 eur). V ta znesek je vsteta tudi letna bilanca, imamo pa s.p. je vedno na voljo, vedno se javi na telefon in izrednk korektna. Pa res je prijazna. Evo kontakt. Mi smo res zadovoljni z njo.
Računovodstvo in svetovanje
tel.: +386 41 626 084
mail: info@kadem.si
FURSa je vse razloženo v brošuri in tudi navodila za oddajo letne bilance. Mislim, da je to čisto dovolj za normirance in da računovodski servisi samo služijo.
DATA d. o. o. hoče za svetovalno uro 120 €, katastrofa. Samo zato, da povejo do kdaj in kako je potrebno plačati akontacijo dohodnine.
Na FURSu so pa ful prijazni in jim ni noben problem podati te informacije zastonj…
Moj bog, 600 evrov letno za izdajo par računov in letno bilanco, ki vzame pol ure??????[/quote]
Bom nesramna – taki kot ti resno potrebujejo računovodski servis – na 3 mesece 50€ niti slučajno ni 600 evrov letno in če se rezultati računajo tako, je katastrofa …[/quote]
Se pardoniram, prehitro prebrala, zato je nesramnost odveč, ampak vseeno tu mač. In ne, ne rabim računovodskega servisa, svoje zadeve že 15 let urejam sama. Brez pripomb z Dursa. Pa bognedaj, da jaz tvoje računovodske storitve sodim po tvojih komentarjih včasih tukaj. Ga znaš tudi fino pihnit.
Računovodstvo in davčno svetovanje Andreja Piskač s.p.
Izvoli analizo cen računovodskih servisov in seznam preverjenih računovodstev… https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/racunovodski-servis/racunovodski-servis-cene-in-preverjeni-racunovodski-servisi/
Forum je zaprt za komentiranje.